מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!אני מודאגת!סיון18/11/2012
אני שבוע לאחר הטיפול המשולב נגד החיידק(שניתן לי למרות שבבדיקת הנשיפה לא נמצא החיידק כלל). ועכשיו שוב התחילו כאבי בטן עמומים (לא ברום הבטן אמנם)וכאבים בגב תחושת לחץ ונפיחות בעיקר אחרי אוכל. מה לעשות??צריך לעשות בכל זאת בדיקת גסטרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא מגיב לי????בבקשה
סיון22/11/2012בבקשה אני סובלת ומודאגת!חיה עם הכאבים כל היום, עקצוצים ודגדוגים מתוך הבטן מדי פעם אך כאבים ולחץ בחגורת הבטן כל אורך היום!!מה עושים?ממה זה נובע?והאם זה מסוכן, הפחדים שלי בשיאם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה נוספת
סיון23/11/2012יש להוסיף, ששקיעת הדם שלי עומדת על 51.גבוהה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!אני מודאגת! - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/11/2012נסי פרוביוטיקה וחזרי מקץ שבועיים על תבחין הנשיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת....
תודה27/11/2012שלום שוב לפרופ זמיר...ראשית, אודה לך על התייחסותך בכל פעם מחדש. כהמשך להתכתביותינו הקודמות אני אוסיף כי ביצעתי בדיקת סי.טי בטן שיצא תקין ב"ה. שאלתי היא מה היית מציע להמשיך לבדוק לאור הכאבים והלחץ בבטן שלא עוזב אותי?האם בדיקת סי טי וגסטרוסקופיה מסייעים לאבחן את אותם דברים?אודה מאוד לייעוץ שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.... - תגובה
פרופ' דורון זמיר27/11/2012אלה 2 בדיקות שונות, הניחוש שלי שיש לך non ulcer dyspepsia-NUD אך זאת רק גסטרוסקופיה תקינה תאשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...סיון
המשך...סיון27/11/2012תודה על תשובתך המהירה. למיטב הבנתי התכוונת לכיב קיבה קטן?באיזו בדיקה ניתן לוודא שזה אכן זה?ומה הטיפול במקרים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכי לכופתחולים ותעשי בדיקות גסטרו
אור24/11/2012חשוב לעשות כל הבדיקות לא בטוח שאין חיידק עכשוי תעשי כל הבדיקות וב"ה יהיה הכל טוב ..החלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכי לכופתחולים ותעשי בדיקות גסטרו
אור24/11/2012חשוב לעשות כל הבדיקות לא בטוח שאין חיידק עכשוי תעשי כל הבדיקות וב"ה יהיה הכל טוב ..החלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלכי לכופתחולים ותעשי בדיקות גסטרו - תגובה
פרופ' דורון זמיר25/11/2012אני מציע שתמשיך לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)