אני חולה במחלת וילסון כבר 5 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חולה במחלת וילסון כבר 5 שנים
    אור
    24/11/2012

וגם יש לי דליות רוצה לדעת אם זה מוסכן בעתיד אם רוצה להתחתן וללדת אני חושבת שיש סיכוי גדול לדימום מה דעתכן??? אני עכשוי בת 18 וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כבר 5 שנים עם אהובי

אור
    24/11/2012

בגלל כך אני שואלת אם זה מוסכן אשמח לתגובה ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חולה במחלת וילסון כבר 5 שנים - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    25/11/2012

קיים סיכון יותר גבוה משלבחורה רגילה וזה תלוי בחומרת מחלת הכבד והדליות בלי ספק מדובר בהריון ולידה בסיכון גבוה אך בהחלט ניתן ללדת , תוך מעקב (ולידה או ניתוחקיסרי יזום כמובן)אינטנסיבי מילדותי וכבדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופה המשפחה שלי מטומטם וחמור סליחה

אור
    26/11/2012

לפני שידעו שאני חולה בוילסון " נוחושת שוקעת בכבד" היה לי כאבי בטן והקאות בשבוע הייתי הולכת לכובאת חולים שלוש פעמים לפחות כל פעם היה אומר אין שילשולים אין ווירוס בתוך חודש לא יכלתו לסגור את הפה לבלוע הייתי מדברת ולאט לאט אף אחד לא יבין מה מדברת אמרה לו אמא הילדה מתה מול עיני ואתה רק אומר אין שילשולים אין ווירוס ואז נתן לי הפניה לבית חולים ולמומחי כבד וטחול ואז היה מאוחר כי פגע בעצבים אבל המצב עכשוי השתפר ...ביום לוקחת עשרה כדורים בגלל כך אני מפחדת ולא מאמינה באף רופה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה יש רופאים מעולים וכל הכבוד

אור
    26/11/2012

להם עושים עבודה מכל הלב וכמו שצריך אבל יש גם מזלזילים עכשוי אני מוטפלת אצל ד"ר נמר בצפת וגם אצל ד"ר לירנר בעיה אףאחרת אורטפדיה וכל הכבטד לרופאים אלה אבל לא יודעת למה לא יכולה להאמין באף רופה אולי בגלל שהיה הרבה מקרים של טעויות ובסוף רק אני סבלתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה אבל היה הרבה

אור
    26/11/2012

מקרים של טעיות ובסוף רק אני סבלתי אולי בגלל כך לא יכולה להאמין באף רופה יש הרבה רופאים כל הכבוד להם יחס עבודה טובה והכל כמו שצריך ...אבל הרופה הזה מזלזל יותר מידי לא אומרת מזלזל מן הסתם הרבה טעויות עשה ובסוף אני סבלתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופה המשפחה שלי מטומטם וחמור סליחה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    27/11/2012

אבחנת וילסון יכולה להיות אתגר משמעותי ובשל היות המחלה נדירה יחסית, מתעכבתהאבחנה לעיתים תכופות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתך? זה חוסר אחריות וזלזול או

אור
    29/11/2012

מה ?תגיד לי בבקשה רוצה לשאול שאילה אם הפסקתי לקחת תרופה "Penicillamine " מה קורה ועדיין אני צריכה את התרופה הזאת???....הייתי בת 16 אשפזתי חודש בבית חולים רמב"ם בגלל שאין אישור לתרופה ...התקשרו אלי מכובאת חולים ואמרו שיש אישור והזמינו לי את התרופה ועוד שלוש ימים תהיה בכרמיאל ..אז בקשתי שישחררו אותי נתנו לי מכתב שחרור ושבעה כדורים והכול היה בסדר ..הייתי לוקחת שני כדורים ביום "Penicillamine" ...לא יודעת מה קרה בדיוק ולא הצליחו להשיג את האישור והיה מדובר שיש אישור וכבר הזמינו התרופה ..התייעצתי ברופא המשפה "כלומר אותו רופא" אמר שאפשר להפסיק לכמה ימים כשאקבל את האישור ..אז באותו יום פספסתי כדור ביום השני התקשר אבא לבית חולים ודבר עם רופא לא זוכרת מה השם שלו ושאל אם מזיק כך אמר 1. גורם למוות 2.אסור לפספס אפילו כדור ועדיין לא התייצב המצב של הילדה כלומר המחלה "הנחושת " 3. עכשיו תגיעו לבית חולים ...כשהגענו סיפרתי מה אמר רופא המשפחה לרופאים יש אחת לקחה מספר הטלפון שלו וכעסה עלוי אז מה זלזול וחוסר אחריות מהרופא או מהה???? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה באמת תודה

אור
    26/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו