מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להוצאת כיס מרהאמיר25/11/2012
שלום,
מזה שנה יש לי התקפי כאב באיזור החזה באמצע בתדירות של פעם בחודש.
בבדיקת CT נמצא חשד לאבן בכיס מרה
4. פעמים עשיתי אולטרה סאונד שבשלוש מתוכן כיס המרה היה מכווץ למרות שצמתי אפילו 12 שעות.
בדיקת גסטרוסקופיה העלתה כיב קיבה בלבד.
בהמלצת הגסטרולוג שלי, בהתקף הבא עלי לבצע ניתוח להוצאת כיס המרה.
ההתקף הגיע אחרי חודשיים של שקט והגיע בעוצמה יומיים רצוף.
שאלותי,
1. האם יש דרך למנוע את הניתוח ?
2. האם יש סיכוי שהבעיה בכלל אחרת וסתם מוציאים לי איבר נחוץ ?
3. האם חייבים לבצע את הניתוח אם אוכל לסבול התקפות אלו פעם בחודשיים ?
תודה, אמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להוצאת כיס מרה - תגובה
פרופ' דורון זמיר25/11/2012הכאב כנראה מכיס מרה. כיב פפטי גם הוא ממצא שיכול לגרום לכאב דומה. אם ברצונך להמשיך לסבול ניתן להמנע מניתוח-לא מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא. תודה ב. איך מבדילים
אמיר26/11/2012לפני שאני מקריב כיס מרה, האם אין דרך להבדיל בין אבן בכיס מרה לבין כיב פפטי ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא. תודה ב. איך מבדילים - תגובה
פרופ' דורון זמיר27/11/2012יש הסתמנות אופינית לכל אחד מהם. עם זאת בשלשכיחות אבני מרה מקובל לעשות גסטרוסקופיה לשלילת מחלה פפטית בכל מקרה של כאב שאינו חד משמעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)