מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעומר25/11/2012
אני מטופל כבר שלושה שבועות עקב רפלוקס שאובחן על ידי רופא אף אוזן גרון
באמפרדוקס 40 מג בבוקר ו40 בערב
הרופא אמר לי לקחת כדורים חודש 40 מג בבוקר ו40בערב ובחודש השני ולרדת ל20 בבוקר ו20 בערב ולחזור אליו לאחר כחודשיים
השאלה שלי אם הכדורים מטפלים בשורש הבעיה או שזה רק מקל על הסימפטומים
והאם זה נכון שלאחר שמפסיקים ליטול את הכדורים נמשכים הסימפטומים כחודשיים עקב התרגלות של הושט למצב ללא כדורים
בתודה
תמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/11/2012הטיפול עם אומפרדקס מפסיק ומקטין הפרשת חומצה ואם יש רפלוקס אז זה ללא חומצה.
טיפול זה מוצלח אך לא מטפל בסיבת הרפלוקס.
טיפול ממושך של כמה חודשים יכול לגרום להקלה ממושכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה נוספת
עומר26/11/2012האם יש קשר לרפלוקס וכאבים בבטן התחתונה ?
ואני תוהה מדוע הרופא שלי לא שלח אותי לבדיקת חיידק הליקובטור פילורי כי בנוסף לרפלוקס אני סובל כבר 3 חודשים מכאבי בטן תחתונה שהתחילו בהתכוצויות וחום של כ39 מעלות הכאבים באים והולכים ממש בקו של מעל אגן שלפוחית השתן
בתודה
תמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)