מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בבליעה-ריפלוקסריטה04/12/2012
יש לי מזה מס' שבועות כאבי גרון - בעת בליעה של אוכל . הכאב הוא גם במגע חיצוני בגרון-באיזור הגרוגרת.
בדיקה ע"י רופא אא"ג לא העלה דבר, וגם לא בדיקת דם. הפנו אותי לגסטרו.
הכאבים מפריעים בבליעה , ולקרת ערב הכאבים עולים וגוברים. כמו כן יש לי מידי פעם סחרחורות.
תור לגסטרו באיזור מגוריי לוקח זמן רב.
נאמר לי ע"י רופא אא"ג שיש בדיקה שמכניסים צינור עם מצלמה ורואים מה הבעיה , וכן בדיקה של שתית חומר לבן וצילום.
מקריאה ברשת קראתי שחוץ מריפלוקס יתכן דלקת בושט...שעלולה להוביל לבעיות נוספות...די מלחיץ!
שאלותי:
האם ניתן לקבל הפניה מרופא משפחה לבדיקת הושט ע"י המצלמה? זה יכול לחסוך זמן יקר, היות ויש גם המתנה לבדיקה עצמה?
האם כאבים כמו שתיארתי , ללא צרבות וללא סימפטומים נוספים מצביעים על ריפלוקס או משהו אחר? הכאב לא מופיע בבליעת רוק או מים, והכאב מתגבר לקראת ערב. בבוקר יותר רגוע אבל תמיד כואב בעת האוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבליעה-ריפלוקס - תגובה
פרופ' דורון זמיר04/12/2012יש לך אודינופגיה-כאב בבליעה כדאי אכן לבדוק אנדוסקופית גם בדיקת אא"ג לפרינגס וגם גסטרוסקופיה. רפלוקס יכול לעשות כאב בוושט אך הכאב יתכן גם מתרופה חומצית שבלעת ללא מים (ברזל, מינוצין, אשלגן וכיוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)