כאבי בטן בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן בבוקר
    לימור
    26/12/2012

שלום לכם.
    אני בת 31 ,בריאה בדר"כ.
    בשבועות האחרונים אני מתעוררת כל בבוקר עם כאב בטן (באזור הטבור ומטה) . הכאב לא עובר גם שאני מתפנה לשירותים.
    הייתי אצל רופא נשים אשר אמר שהכל תקין ואז הוא אמר שייתכן שזה קשור למעי..
    מה כעת?

תושה על עזרתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן בבוקר

הוספת תגובה

• כאבי בטן בבוקר - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    26/12/2012

עשי גם US בטן, בדיקות דם וצואה והבדקי ע"י גסטרואנטרולוג. חשוב אם יש שינוי בצאיה, ירידה במשקל או צריבת שתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לימור
    27/12/2012

מה זאת אומרת שינוי בצואה? אני מתפנה בבוקר לאחר שאני קמה אבל הצואה עצמה רגילה.(בעבר לא הייתי מתפנה כל בוקר אלה כ-3 פעמיםן בשבוע כלומר ניתן להגיד שהתדירות עלתה..)
    מעבר לכך אין צריבה במתן שתן וגם לא ירידה במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן בבוקר - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    27/12/2012

כדאית התרשמות ובדיקה של גסטרואנטרולוג וכן כאמור בדיקת דם כולל סםירה תפקודי כבד וכליה, שקיעת דם CRP ובדיקת צואה לתרבית ופרזיטים +US

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו