תחושבת שריפה בבטן התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושבת שריפה בבטן התחתונה
    אלעד
    26/12/2012

שלום רב
    שמי אלעד, בן 24 (מתגורר בחו"ל לצורך לימודים). לפני 8 חודשים כשהייתי עוד בישראל נתקפתי בכאבי בטן עזים (משו לא מהעולם הזה) שלא איפשרו לי ללכת. עשו לי בדיקות באיכילוב, דם וכו' ולא מצאו כלום, בסופו של דבר הובחנתי כרגיש ללקטוז (הרופאה אמרה שכנאה זאת הסיבה לכאבים הללו). אני לא יודע, נשמע לי קצת הזוי שלקטוז ישתק אותי בהליכה. לעיתים יש לי תחשות שריפה בבטן אבל בצד שמאל למטה. אני לא יודע מה הולך שם ואיזה בדיקות עוד אני צריך לעשות כדי לדעת מה באמת יש שם (או אין שם). אני חושש שזה סרטן המעי הגס (לא עלינו) או משו, האם אני צריך לעשות בדיקת אנדוסקופיה או משו כזה ?
    אציין שלפני פחות משנה עשיתי בדיקת גסטרו (דרך פי הטבעת) ויצא תקין.

אודה לך על תשובתך
    אלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושבת שריפה בבטן התחתונה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    26/12/2012

בדיקת גסטרוסקופיה היא מהפה אולי עשית סיגמואידוסקופיה./קולונוסקופיה
    חסר לקטז אינו גורםלכאב בד"כ אלא לריבוי גזים ושלשול לאחר חלב ומוצריו.הסיפור יכול להתאים למעי רגיש אך חשוב לדעת מה מצב היציאות אם יש בהן שינוי ואם יש הטבה לאחריהן. התיעץ עם גסטרואנטרולוג אישית +בדיקה אך הסיפר שכיח ושפיר כנראה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך - המשך

אלעד
    26/12/2012

הבדיקה שעשיתי היא החדרת צינורית לפי הטבעת. אין לי מושג מה השם שלה.
    לגבי היציאות, יש ימים שכל יום ולפעמים כל יומיים שלושה.

בתודה
    אלעד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו