מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה לבדיקות-תגובה קשה לאלכוהולאמיר29/12/2012
שלום רב
רציתי לדעת אילו בדיקות מומלצות לבדיקת תגובה לא פרופורציונלית לאלכוהול
כבר קרו כמה מקרים בהם אני שותה אפילו כמות מזערית של אלכוהול(רבע כוס בירה או רבע כוס יין) ואני מתעורר לאחר 3-4 שעות עם חולשה כללית קשה,הכרה מעורפלת,גלי חום והקאות.
בשעות הראשונות לאחר השתיה אני מרגיש בסדר גמור ואין תחושה של שכרות או תסמינים כלשהם.
אני בן 30
ללא עבר של אלכוהוליזם.
בעבר הייתי שותה מידי פעם 1-2 מנות אלכוהול ביציאה בסוף שבוע והייתי מרגיש בסדר גמור.
אני לא צורך תרופה על בסיס קבוע אך בעבר הייתי משתמש בצורה קבועה בקונצרטה (לא בשימוש כשלושה חודשים).
מצבי הבריאותי הכללי טוב למעט תחושת עייפות כללית ויציאות רכות.
חשוב לי לאמת את הבעיה בכדי לשלול בעיות רפואיות אחרות שגורמות לי להגיב כך
כמו אולי בעיה בכליות,במערכת העיכול או בכבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לבדיקות-תגובה קשה לאלכוהול - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק29/12/2012קשה לי לחשוב על הסבר.
אם היה מחסור של אנזים שמפרק אלכוהול הייתי מצפה שזה קיים גם בעבר.
אין סיפור תרופתי.
כדי להבדק אצל רופא מומחה בפרמקולוגיה קלינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)