מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן שלא פוסקיםמור04/01/2013
שלום לרופאים המכובדים אולי תוכלו לעזור לי אני דיי מיואשת.. אני בת 35 , הסירו לי את הטבעת לפני כשנה וחצי לאחר שהיו הידבקויות רבות והתרחבות של הושט , התוצאה הייתה הקאות מרובות ואי עיכול של אוכל. בשנה האחרונה אני סובלת מהתקפים של כאבי בטן..בהתחלה סיווגתי את המזון שלא התעכל לי-ביצים גמבה שום בצל בשר אוכל מתובל,מטוגן ,מוצרי חלב.ושיניתי את התזונה , בחודש האחרון כאבי הבטן לא נעלמים ואני חיה סביב כאבי הבטן.עד שאני לא מקיאה את כל תוכן הקיבה ועוברת סיוט של כאבים של 5 שעות -זה לא עובר! זה יכול ללוות אותי כל יום וכל היום!!בקיצור איכות חיים בקרשים....אני אוכלת אוכל דל שומן, מזון עתיר בסיבים. ומפסיקה לאכול ב 17 בערב כדי שהאוכל לא יכאב לי...עשיתי את כל הבדיקות האפשריות :שתיית בריום אולטרסאונד גסטרוסקופיה.. רופא הגסטרו אומר שאין לי כלום חוץ מהתרחבות קלה של הושט וזה לא אמור לגרום לכאבים שאני מרגישה! יש לי אבני כיס מרה אבל תוצאות הבדיקות אומרות שאין קשר לכיס מרהALP-97 GTT-18 GOT-14 GPT-15 MCV-78 MCH-26 .הכירורג אומר שהכאב קשור לכיס מרה , הגסטרו אומר שלא! התחלתי טיפול באנציפלמד..הקאתי אותו אחרי שעתיים כמו שהוא.. אולי תוכלו לחוות דעתכם ולעזור לי .אני לא מצליחה להתאושש מהכאבים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן שלא פוסקים - תגובה
פרופ' דורון זמיר06/01/2013אם גסטרוסקופיה לא מכבר תקינה האבחנה המבדלת היא בין קוליק ביליארי לNON ULCER DYSPEPSIA כדאית התרשמות קלינית מסיפור במרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)