מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בבטן התחתונה צד שמאלאלי17/01/2013
שלום.
חייב עזרה רפואית דחופה בבקשה!!
לפני שלושה ימים התחיל לי קושי בנשימה וחירחורים האזור החזה..
ביחד עם זאת היה לי חום גבוה מאוד 39.8,
הרופא משפחה התרשם מדלקת בדרכי הנשימה והתחיל איתי טיפול בקורטיזון 20 מ״ג x2
יום למחרת החלו לי כאבים חזקים כמו שאי אפשר לתאר במילים באזור הבטן התחתונה בצד שמאל( טיפה מעל המפשעה )
הכאב מורגש הכי חזק בזמן שיעול ,התעטשות ונשימה עמוקה אשר מגרה את הכאב ולאחר מכן אני מתחיל להשתעל בגלל הקושי בנשימה ופשוט סובללל מכאבים שבחיים לא חשבתי שאסבול..
שחזרתי לרופא המשפחה עם התלונה הזאת הוא שלח אותי מיד למיון לצילום בטן+חזה ובהעדר ממצא בצילום להפנות דחוף לכרורגי...
אתמול הייתי בבית החולים סורקה משעה 22.30 עד השעה 6.37 בבוקר..ולאחר בדיקת דם וצילום בטן וריאות אמרו לי שאין כלום ואני ימשיך ברור אצל הרופא המטפל,
המשכתי להתלונן על כאבים חזקים בצד שמאל של הבטן התחתונה ובקשתי לעשות אולטרסאונד או לפחות לראות רופא כרורגי כמו שהרופא שלי בקש..אמרו לי שאין צורך באולטרסאונד וגם לא ברופא כרורגי..(כל זה אומרת לי האחות) ושחררו אותי לביתי...
כרגע אני סובלל מהכאב החזק והוא רק מחמיר...
המרפא שלי לא עובדת היום ורציתי לדעת מה לפי דעתך זה יכול להיות והעם עלי לחזור למיון ולדרוש אולטרסאונד??
דרך אגב אני חייל משוחרר על רקע רפואי סובל ממספר רב של מחלות מתוכם ibs וחשד לibd
נ.ב- הוספתי תמונה של האזור הכואב..
תודה מראש על התשובה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן התחתונה צד שמאל - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/01/2013לא ניתן לתת אבחנה דרך הפורום. הרבה פעמים אולטראסאונד אינה בדיקה טובה לכאבים מסוג אלו.
יש להמשיך לאחר בדיקה של הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)