יציאת קיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאת קיבה
    אלמונית
    19/01/2013

הייתי אצל גסטרולוג בגלל כאבי בטן, גזים, בחילות, משקל לא יציב, חולשות ועייפות, בטן נפוחה.
    באותו יום שהייתי אצלו, יום חמישי בערב, הייתה לי יציאת קיבה שהיה בה דם אדום חלש, והיא הייתה יציאה רכה.
    הרופא אמר לעקוב אם יש שוב דם, אבל עד עכשיו לא הייתה לי עוד יציאה (יומים מאז).
    מה זה יכול לומר? יש לו תור אליו עוד שלושה חודשים, אני עורכת בדיקה לאי סבילות ללקטוז, ומורידה מהתפריט לקטוז וקטניות, אקח לאחר חודש CREON ואחזור אליו לאחר שלושה חודשים.
    השאלה האם אני צריכה לחזור קודם? האם העובדה שאין יציאות כל יום (לא ידעתי מה להשיב לו, כי לא שמתי לב, ורק כעת הנתי שאכן אין לי כל יום) משנה את האבחנה? את הטיפול? מוסיפה?
    אשמח בבקשה לעמנה.
    בת 21, חולת (בגדר השערה) IGAN. מטופלת בטריטייס 1.25 מ"ג ליום.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאת קיבה

הוספת תגובה

• מוסיפה -

אלמונית
    19/01/2013

קצת לפני שיש לי יציאה, יש כאבים באזור פי הטבעת ומעט פנימה. יש ריח לא נעים.
    לעיתים יש כאב ביציאה, אבל לרוב אין עצירות או כאב חזק. (לפני כן, כאב שגם יכול לשתק לכמה רגעים, עד שאני מתפנה).
    שוב, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציאת קיבה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    20/01/2013

יתכן שיש מקום לבצע קולונוסקופיה קצרה כדי לגלות מקור הדימום.
    אם את מוטרדת מציע להפנות שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו