מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילשולמיכל26/01/2013
שלום רב,
אני בת 63. סובלת משילשולים חריפים ובלתי פוסקים. עברתי בירור גסטרו מקיף (קולונסקופיה, סי.טי, גסטרוסקופיה, קפסולה, אולטרסאונד בטן,נוגדים לציליאק). כל הבדיקות יצאו תקינות. נאמר לי שאני סובלת ממעי רגיש וקיבלתי תרופות שונות לטיפול בתסמונת, אך אף תרופה לא עזרה. רופא המשפחה הציע טיפול בתרופה סומטוסטטין.
1.מהי התרופה הזו?
2.האם אכן יכולה לעזור במצבי ולמי יש לפנות על מנת לקבל מרשם לתרופה?
3.האם יש תופעות לוואי לתרופה?
תודה רבה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילשול - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק26/01/2013התרופה הזו רק למקרים של שלושל קשה לאחר טיפול נגד סרטן ובחולי aids לדוגמה.
אני חושב שצרך לברר העינן עד הסוף לפני מתן סןמטוסטטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא כדאי ליטול את התרופה
מיכל27/01/2013שלום,
תודה רבה על התשובה.
מדוע התרופה ניתנת רק במקרים אלו? האם יש לתרופה, תופעות לוואי ?
האם יש סיבה לא לתת אותה לסובלים משילשול חריף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא כדאי ליטול את התרופה - תגובה
פרופ' דורון זמיר03/02/2013לתרופה תופעות לוואי משמעותיות ויש להשתמש בה בזהירות בשל השפעתה על כלי הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילשול - תגובה - תגובה
פרופ' דורון זמיר28/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרה התגובה
מיכל28/01/2013שלום רב,
הודעת התגובה יצאה ריקה.
אודה מאוד אם תוכלו לענות שוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)