כאבי בטן עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן עליונה
    yaron
    10/02/2013

שלום רב השתמשתי באנטיביוטיקה דוקסילין מכיוון שהבלוטות לימפה גדלו.לקחתי כדור 1ביום במשך 3ימים ביום הרביעי בבוקר התחיל לי כאב חזק בחלק העליון של הבטן מאז כבר יומיים בלילה וביום כאבים שגורמים לי להתעורר ואני חייב לאכול כדי להרגיע את המצב ולפעמים אני חייב לשרותים וזה מרגיע.כרגע רופא משפחה נתן לי כדור PALTON של טבע כדור בבוקר .מה קרה לי לבטן?למי לפנות וכמה זמן עד שזה יחלוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן עליונה

הוספת תגובה

• כאבי בטן עליונה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    11/02/2013

כדאי להגיע לגסטרואנטרולוג. דוקסילין יכול לעשות כיב בוושט בשתיה בשכיבה או ללא מים אולם אז יש כאב בבליעה-עז למדי. כאב בטן סתם בעטיו פחות שכיח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן הבליעה ????

נחום
    15/02/2013

קיבלתי מהרופא דיקסילין מבלי שהוזהרתי לגבי אופן לקיחתו ( יותר מזה..נאמר לי לקחת כדור אחד לפני שינה), וכך עשיתי ..כדור עם קצת מים ולישון.

כעבור 3 ימים הופיעו לי כאבים עזים בזמן הבליעה, הגעתי לרופא (אחר) נאמר לי דחוף להפסיק את האנטיביוטיקה ןנתנו לי כדור נוגד חומציות ולהמתין מספר ימים בתקווה שעניינים יסתדרו . בנתיים אני ממשיך לסבול מכאבים עזים בזמן הבליע , מאוד קשה לי לאכול( כואב ואני אוכל רק דברים רכים ונוזלים, כואב לי כאשר אני צורך חם וקר)

הפסקתי עם הכדור לפני 4 ימים והזמנו תור לבדיקת גסטרו.

מבקש לשמוע חוות דעת המומחה...

נחום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן הבליעה ???? - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    17/02/2013

כנראה שמדובר בPILLS ESOPHAGITIS על רקע דוקסילון בד"כ חולף בתוך ימים עד שבו-שבועיים. המנע מאוכל קשה ומשתיה חמה בינתיים. פרפורציה ומדיאסטיניטיס נדירים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו