שלום לפרופ' דורון זמיר היקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לפרופ' דורון זמיר היקר
    יערה שטרית
    15/02/2013

אודה לך מאוד על התייחסות לשאלותי
    לפני כשנה עברתי ניתוח של מלנומה,יש לי נוירו פיברומטוזיס TYPE1 ולכן נתנו לי משככי כאבים (פרקוסט ואטופן כשפחות כואב) כמו כן רשמו לי בונדורמין לשינה, הבעיה היא שנוצרה לי כתוצאה מהפרקוסט והבונדורמין עצירות, ואז אמרו לי לקחת נורמלקס ופעם בשבועיים להחליף ללקסטיבים, כך שלא להישאר על אותו המשלשל לאורך זמן, אבל כבר מזה 12 חודשים אני לוקחת משלשלים היות והעצירות לא הפסיקה גם אחרי חודשיים של טיפול בפרקוסט ובונדורמין, כרגע אני לא לוקחת לא זה ולא זה, אבל כשאני לא לוקחת נורמלקס(3 מנות) או לקסטיבים למינהם אין לי יציאה, אני לא חושבת שיש גידולים שמונעים יציאה היות וכשאני כן לוקחת את הלקסטיבים אני כן מצליחה לצאת, שאלתי היא האם ניתן במצבי לחזור לאט לאט למצד של פעילות מעיים תקינה וסדירה? עצירות יוצרת אצלי לחץ נפשי גדול ובNF לחץ יכול לגרום להתגברות המחלה, אני לא רוצה בגילי (36) להיות תלויה במשלשלים כל חיי, אשמח לשמוע את דעתך וכמו כן לשמוע מה הworse senerio כמו שאומרים
    כמו כן האם אתה מקבל באופן פרטי?
    תודה וסופ"ש מהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה רבה פרופסור יש לי שאלה נוספת

שאלה לפרופסור
    17/02/2013

אני אוכלת הרבה מאוד ירקות ופירות- אני כך מגיל מאוד קטן תמיד העדפתי פירות וירקות על אוכל אחר וגם אני שותה מספיק מים,הבעיה היא לא תזונתית אלא הפרקוסט שגרם לי להשתמש במשלשלים ואני חושבת שהמעיים כרגע פשוט מתעצלים לעבוד בעצם(למה שיעבדו אם משהו עושה את העבודה עבורם)
    האם להערכתך ניתן להחזיר את המעיים לעבוד באופן תקין ללא משלשלים?
    אני מעדיפה שיכאב לי עכשיו ולא להיות תלויה במשלשלים,אני מאוד לא אוהבת לקחת כדורים לסוגם ובעיקר כאלו שיוצרים תלות ובעייתיות עתידית
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו