מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גסטרוסקופיהיוסי20/02/2013
ביצעתי גסטרוסקופיה בגלל הפרעות קלות מאוד בבליעה.
בגסטרוסקופיה נראתה איזופגיטיס גרייד 1 ומס' ארוזיות בחיבור ושט-קיבה בעומק 39 ס"מ ככל הנראה עקב רפלוקס. נלקחו 3 ביופסיות מהקיבה (אנטרום וגוף) שתוצאתם: אין הליקובקטר וכן:
FOVEOLAR HYPERPLASIA WITH MILD CHRONIC INFLAMMATION
1. האם העובדה שהביופסיה נלקחה מהקיבה ולא מהושט יכולה לשלול ברט בושט ואני יכול להיות שקט מבחינה זו?
2. מה יכולות הסיבות לכך שאחרי בדיקת הגסטרוסקופיה (עברו 3 שבועות) יש לי כאבים אפיגסטריים (אף מעירים משינה) שכלל לא היו מוכרים לי מלפני הבדיקה? האם יתכן שהביופסיות לא נלקחו בעדינות מספקת? תוך כמה זמן אמור לחלוף? לוסק יעזור לריפוי? מה רצוי לעשות?
3. האם רצוי לטפל בלוסק 20 מ"ג או 40 מ"ג? לכמה זמן?
4. האם ומתי כדאי לבצע שוב גסטרוסקופיה? בעוד כמה זמן? מספר שנים? כמה?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/02/2013אזופגיטיס דרגה 1 רחוקה מאד מברט שנחשד בד"כ בהסתכלות ומאושר בביופסיה לוסק יעזור סימפטומטיתוקלינית ואם 20 מ"ג עוזרים סימפטומטית -די בכך אין צורך בגסטרוסקופיה חוזרת אם הטיפול עוזר. במידה ויש החמרה עםהטיפול הרגיל בעוד שנה שנתיים ניתן לשקול גסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' זמיר הנכבד בתודה
יוסי20/02/2013הגסטרוסקופיה בוצעה בשל הפרעות קלות בבליעה.
מה יכולות הסיבות לכך שאחרי בדיקת הגסטרוסקופיה (עברו 3 שבועות) יש לי כאבים אפיגסטריים (אף מעירים משינה) שכלל לא היו מוכרים לי מלפני הבדיקה? האם יתכן שהביופסיות לא נלקחו בעדינות מספקת? סיבה אחרת?
תודה רבה.
המינון שאני זקוק לאיזופגיטיס דרגה 1 הוא 20 מג. כמה זמן לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)