מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ברפולוקסאמנון13/03/2013
שלום למומחים
מזה מספר חודשים שיש לי תופעות של צריבה בגרון ומיתרי הקול ותחושת חום באף, שגורמים תחושת קשה של כוייה ודלקת בגרון, אין לי כאבים בבית החזה או תחושתה צרבת המוכרת, אחרי ביקור רופא וקביעה שאני סובל מרפולוקס, קיבלתי נקסיום והפנייה לגסטרוסקופיה, בעייתי היא שאחרי מספר ימי נקסיום התחילה התפרצות רפולוקס קשה. האם יש מצב שהכדור מחמיר את המצב או שאולי האבחנה לא נכונה, הרי ישנם פנים רבות לבעיות חומציות שעולה מהקיבה ואשמח לשמוע עצות שיכולות לעזור או לרפא
תודה אמנון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברפולוקס - תגובה
פרופ' דורון זמיר13/03/2013נקסיום אינו מגביר רפלוקס התלונות שלך נשמעות רפלוקטיביות , העלה מינון או החלף לקונטרולוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
אמנון13/03/2013תודה רבה על התשובה המהירה
ברשותך עוד שאלה, רוב התופעות הקשות מתחילות דווקא יותר משעה אחרי הארוחה ובעיקר חוזרות בשעות הערב שלפני ארות ערב, האם זה משנה את תמונת האבחנה? רוב התפריט שלי מבוסס ירקות, פירות ולחם, האם יש להימנע מפריט מסויים שיכול להחמיר את התופעות?
תודה רבה
אמנון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)