שלשול בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול בבוקר
    נעמה
    14/03/2008

היי,
    אני בת עשרים, ובחודשים האחרונים הורדתי במשקל, אני מטר 65 שוקלת 48.
    הפסקתי לאכול מטוגן שוקולדים וכאלה בכמויות שאכלתי פעם אבל בסופי שבוע אני מרשה לעצמי אבל לא מתפרעת. כל בוקר מוקדם בבוקר יש לי יציאה. קבוע כל שעה לא משנה מתי אני הולכת לישון. אני שותה המון מים ואוכלל פייבר וואן בבוקר כל בוקר.
    הבוקר קמתי עם שלשולים אחרי שבלילה אכלתי דברים שבדר"כ אני לא אוכלת כמו סופלה, בוטנים בירה וויסקי.
    עכשיו השאלה שלי היא מה קורה לגוף בעת שלשול? האם כל האוכל לא מתעכל," יוצא החוצה" האם השומנים של המאכלים הללו נשארים בגוף? האם הגוף שלי דוחה את הדברים הללו כי הוא התרגל לצורת החיים החדשה.?
    תודה רבה למשיב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשול בבוקר

הוספת תגובה

• שלשול בבוקר

ד"ר יעקב מאור
    14/03/2008

שלשול של יום אחד נגרם על-פי-רוב מהרעלת מזון, זיהום דרכי העיכול או צריכה של סוכרים שלא ניתנים לעיכול בכמות גדולה (למשל בממתיקים מלאכותיים). ברוב המקרים לא ניגרמת תת-ספיגה משמעותית משלשול לזמן קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז האוכל נשאר בגוף או "יצא" החוצה

נעמה
    14/03/2008

האוכל התעכל או לא? לא הבנתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז האוכל יצא

ד"ר יעקב מאור
    15/03/2008

כפי שהסברתי המזון ניספג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו