תשובות לבדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות לבדיקה
    פנינה
    10/04/2013

שלום ד"ר,
    יש איזה מצב רגיש שברצוני לפרט לך על מנת לעזור לי או לכוון אותי.
    יש לי דוד שגר באיראן וכבר כמה חודשים הוא הרגיש "שריפה" או צריבה בבטן. לפני שבועיים הגיע לבטן חולים בעקבות כאבים שהתגברו ובגלל שהיה לו לפני כמה שנים רקע מחלות לב עשו אקג שיצא לא טוב והזריקו לו חומרי מדלל דם ואחרי שראו שאין שיפור במצב ביצעו אנדסוקופיה וראו דם בצינור הוושט. עשו אנדוסקופיה הראשונה אחד הרופאים טען שייתכן שיש גידול ואחרי שנתנו לו תרופה להקטנת הדם ועשו אנדוסקופיה חוזרת אחרי יום ורופא אחר טען שזה המטומה.
    לאור המצב באיראן ובירור, אני רציתי לעזור להם ולשמוע חוות דעתך. אני יודע שאתה לא אמור לעזור לי כלל אבל זה בקשה לעזור ליהודי. בבקשה ממך תעזור לנו. אני צירפתי מסמכים של הבדיקות שעשו לו שם ואני אף מוכן לשלם לך על מנת לשמוע חוות דעתך. כי זה מצב מאוד לא טוב שלהם ואולי תגיד שיש צורך שהם יעלו ארצה לקבל טיפול
    בתודה רבה לך מראש,
    רז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובות לבדיקה

הוספת תגובה

• תשובות לבדיקה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    11/04/2013

לפי התאור יש ממצא כחלחל גדול לאורך הדופן ולאורך כל הוושט קשה לשפוט לפי הצילומים . הבודק בקש לחזור על הבדיקה כמה ימים לאחר מכן לראות אם יש שינוי בממצא. המטומה (באם זו המטומה ולא ממצא גידולי) כזו היא ממצא נדיר-אני לא ראיתי כזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות בדיקה

פנינה
    11/04/2013

קודם כל תודה רבה לך על היעוץ. שוב פעם אם אתה דורש שאשלם, אין לי בעיה.
    שנית, האם תוכל להגיד לי בבקשה איזה בדיקות אתה היית מייעץ בארץ להמשך בירור?
    אני מודה לך מאוד על כל העזרה,
    תודה רבה
    רז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו