חיידק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק
    אורה
    21/04/2013

שלום. לפני חודש עשיתי בדיקת צואה לחיידק הליקובטר פילורי ואכן הוא נמצא קיבלתי טיפול 10 ימים מיד אחרי התחלתי לחוש אי נוחות במרכז הבטן כך שבועות בביקור אצל רופא משפחה מחליף הוא טען שכנראה הרופאת משפחה לא אמרה שאני צריכה להמשיך את הטיפול באומפרדקס לחודש נוסף. האם כך הדבר אני לא יודעת מה עושים להמשיך עם האומפרדקס למרות שאיתו מרגישה אי נוחות בבטן ובכלל. רק לציין, שמאז הטיפול אומנם כאב הבטן עברו אך אני מרגישה זוועה ערפול עייפות האם יש מצב שהחיידק חזר אחרי חדש? אודה להתייחסותך . בת 26

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק

הוספת תגובה

• חיידק - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    21/04/2013

תלונותייך אינן ספיציפיות ואינן מעידות על קיום החידק. עם זאת טיפול משולש כזה יכול לגרום לכאב בטן ושינוי ביציאות על רקע שינוי בפלורת חידקי המעי ולכך תעיל פרוביוטיקה כחודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק

אורה
    21/04/2013

מאז סיום הטיפול סובלת מכאבי חזה באופן יומיומי בבדיקת שנעשו נשלל מקור לבבי שאלתי האם התופעות יכולות להיות בעקבות ההפסקה בשימוש באומפרדקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו