קולסטרידיום דיפיציל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולסטרידיום דיפיציל
    גלוריה
    25/04/2013

שלום ד"ר
    בת 22 , לאחר שבועיים של שילשולים דמיים נמצא אצלי בתרבית צואה החיידק קולסטירדיום דיפיציל ברצוני לצין שבמשך השנה האחרונה נטלתי המון אנטיביוטיקות עקב דלקות חוזרות בדרכי השתן . לאור המצאות החיידק בצואה נתנה לי האנטביוטיקה פלג'יל 10 ימים 500 מ"ג 3 פעמים ביום . סיימתי את הטיפול ואכן השלשולים הפסיקו אך עדיין לאחר יציאת הצואה המוצקה ישנו דימום קל . בנוסף על כך אינני סובלת מכאבי בטן ןתסמינים נוספים . רציתי לדעת האם זו תופעה נורמלית לאור הטיפול בחיידק ועוברת תקופה עד שרירית המעיים מתרפה ? או עליי לבדוק כיוונים אחרים
    שכחתי לציין ד"ר כי ביצעתי גם בדיקות דם כלליות וממדי דלקת והבדיקות יצאו תקינות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולסטרידיום דיפיציל

הוספת תגובה

• קולסטרידיום דיפיציל - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    26/04/2013

מציע לבדוק שאכן אין קלוסטרידום חוזר בצואה.
    יכול אבל לקחת זמן עד שהמעי חוזר לתקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

גלוריה
    26/04/2013

תודה רבה ד"ר בנוסף לפני תחילת הטיפול בפלג'יל לאחר שנמצא אצלי החיידק ביצעתי בדיקת קלפרוטקטין בצואה שיצאה חיובית (הומלץ לי לעשות לא ברור לי למה ) . האם זה יכול להיות לאור הזיהום בחיידק הקולסטרדיום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו