מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע סרעפתייעקב28/04/2013
שלום רב. אני בן 59 חולה אסטמה. לפני כשנתיים התגלה אצלי בקע סרעפתי קטן. מקבל טיפול של 2 אומפרדקס ביום. הסימפטומים שלי הם מוזרים. יש לי גלי חום
וכאבי ראש עזים בדרך כלל עקב אכילת משהו חומצי כגון עגבניה וכו . כמו כן מכחכך בגרון
לגבי הגלי חום זו הרגשה של שריפה בחלל הבטן. הכדורים עזרו עד לא מזמן. . לאחרונה הרגשתי שהמצב החמיר
. שאלתי היא האם כל הסימפטומים שציינתי מתאימים למחלה? שנית מה אופציות הטיפול בשלב הזה של ההחמרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע סרעפתי - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/04/2013יש לך רפלוקס הקפד על דיאטה מתאימה והחלף לנקסיום 40 מ"ג אם אומפרדקס לא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעקב11/05/2013שלום ותודה. בהמשך לשאלתי לא נעניתי האם הסימפטומים של שריפה בבטן, גלי חום והזעות, כאבי ראש לפעמים חזקים ביותר הם נפוצים או אין קשר לרפלוקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ' דורון זמיר12/05/2013הכל למעט כאב ראש יתכן ברפלקס. כאב ראש יתכן משנית לסטרס ואי נוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ' דורון זמיר13/05/2013אתה מתאר הסתמנות רפלוקס. כאב הראש אינו מן הענין אך יכול להיות נלווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בירור
יעקב14/05/2013שלום רב. הייתי היום בביקור רופאת גאסטרו והיא הייתה סקפטית לגבי תופעת החום בחלל הבטן והיא אמרה שהחום טמור להיות יותר ממוקד באיזור הוושט ולא בכל חלל הבטן.היא הציעה לבדוק בכיוון בלוטת הלימפה. תוך כידי חיפוש ערכים בנושא הזה באינטרנט עלה נושא ה"קנדידה". האם אני בכיוון. לפי סימנים הללו.לחץ נפשי. בעיות בעור. עצירות . שורף בבטן. בעיות במיפרקים.
פרופ' דורון זמיר16/05/2013אלה יכולים להיות סימפטומירפלוקס ונלוויהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)