מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב!עדית19/06/2013
בת 21. סובלת כבר כחודשיים מכאבי בטן ימנית תחתונה שהולכים ובאים לסירוגין. יש ימים שבהם אני לא מרגישה אותם כלל וימים שהם חוזרים. הייתי אצל רופא נשים, שחשד בדלקת בשחלות. אולטרסאונד שחלות יצא תקין. לקחתי בכל מקרה אנטיביוטיקה 10 ימים והכאב נשאר. לאחר כמה שבועות היה לי דימום חד פעמי בצואה, ואחרי בדיקה תקינה של כירורג הופנתי גם לבדיקת סיגמו. הסיגמו יצא תקין אף הוא, ללא סימנים חריגים. הרופאים מבולבלים על מיקום הכאבים, אבל שיטוט באינטרנט הוביל אותי למידע מבהיל על סרטן התוספתן.. האם זאת עשויה להיות הבעיה? אני כבר משתגעת מרוב בדיקות והאולטרסאונד בטן שלי רק עוד שבוע. אין לי שלשולים או תופעות נוספות.. האם יש סיבה לדאוג מסרטן התוספתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב! - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/06/2013הסיכון לסרטן התוספתן הוא אפסי בגילך ובכלל עם זאת יש אופציה של קרוהן למשל ולפיכך כדאי לבצע קולונוסקופיה+איליאוסקופיה וCT בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)