מה הבעיה באמת???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הבעיה באמת???
    מישהי
    19/06/2013

שלום רב
    אני בת 42 סובלת כבר תקופה ארוכה מכאביי בטן נפיחות צרבות גזים בחילות אפילו הקאות צמרמורות טעם נוראי בפה מתקשה לאכול הרבה דברים שפעם אכלתי גרפסים לא פעם מצאו לי חיידק הליקובטר הפעם הרופא שלח אותי לגסטרוסקופיה בבדיקה זו נמצא: בקיבה מראה קפלים ורירית בספק השטחת קפלים בגוף נלקחה ביופסיה ונשלחתי לעשות סיטי בטן.
    בסיטי בטן קיבה ללא ממצא גס שאר האיברים תקינים אבל היה כתוב באגן הקטן מימין מודגם מבנה ציסטי בגודל 4.3/2.3 ס"מ שצמוד מאוד לכיס השתן אך נמצא במיקום אנטומי של שחלה ימנית.לא ניתן לדון בוודאות על מקור התהליך יתכן ומדובר בציסטה שחלתית אך לא ניתן לשלול שמדובר בדיברטיקול של שלפוחית השתן מימין לקורולציה עם בדיקה סונוגרפית.
    אם אין בעיה בקיבה אז מה יכול להסביר את כל הסימפטומים שיש לי?
    ומה בדיוק הממצא האם יש קשר לכל התופעות שיש לי?
    תודה מראש על כל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הבעיה באמת???

הוספת תגובה

• מה הבעיה באמת??? - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    20/06/2013

יש לך קליניקה הנשמעת רפלוקטיבית וכדאי לנסות PPI (למשל אומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום). לגבי הממצא כדאית התרשמות גניקולוג וUS גניקולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו