אומפרדקס תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומפרדקס תופעות לוואי
    יבגני
    30/06/2013

הבנתי שכדור האומפרדקס מחליש את העצמות ומגביר את הסיכון לשבר בירך בעמוד השדרה וכו (ככה כתוב בעלון שהגיע עם הכדורים)
    אני עוסק בקרב מגע, האם יש צורך להפסיק להתאמן או שאפשר להסתפק בצריכה מוגברת של סידן (יותר מים,חלב וכו') ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומפרדקס תופעות לוואי

הוספת תגובה

• אומפרדקס תופעות לוואי - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    08/07/2013

אומפרדקס במינון גבוה ולאורך שנים נקשר עם אוסטיאופורוזיס. זה מעולם לא הוכח. הרגע ועשה כל פעילות כרגיל. קח אומפרדקס ללא חשש אך רק אם צריך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן בעקבות נטילת אומפדקס

רות אורנבך
    09/04/2015

שלום רב. מזה כחודש וחצי אני נוטלת אומפרדקס 20 מ"ג לאחר שהתלוננתי על צרבת וכאבי בטן. לפני כ-20 שנה טופלתי בלוסק לאחר דימום בקיבה בעקבות נטילה מופרזת של נורופן .עלי לציין כי המקרה לא חזר על עצמו. לאחרונה גילו לי בקע סרעפתי ואני סובלת מכאבים חדים בצד ימין בחלק העליון של הבטן מתחת לסרעפת. לפני ארבע שנים עברתי ניתוח להסרת כיס המרה. הרופאה המשפחתית רשמה לי אומפרדקס לטיפול נגד צרבת ונגד הכאבים שנגרמים בשל הבקע הסרעפתי. מאז נטילת התרופה הצרבת נעלמה אך הופיעו כאבי בטן קשים, גירוד בגוף וכאבים בחלק העליון ימני של הבטן הקרינים גם למתניים ולגב, שהם בלתי נסבלים. בעקבות תלונות אלו הרופאה המשפחתית הכפילה לי את המינון של האומפרדקס שרק הגביר את אותן התופעות שציינתי. ברצוני להפסיק את הטיפול באומפרדקס והאם ניתן לעשות זאת מיידית או בהדרגה. אודה לכם מאוד על תשובתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו