מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומפרדקס תופעות לוואייבגני30/06/2013
הבנתי שכדור האומפרדקס מחליש את העצמות ומגביר את הסיכון לשבר בירך בעמוד השדרה וכו (ככה כתוב בעלון שהגיע עם הכדורים)
אני עוסק בקרב מגע, האם יש צורך להפסיק להתאמן או שאפשר להסתפק בצריכה מוגברת של סידן (יותר מים,חלב וכו') ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומפרדקס תופעות לוואי - תגובה
פרופ' דורון זמיר08/07/2013אומפרדקס במינון גבוה ולאורך שנים נקשר עם אוסטיאופורוזיס. זה מעולם לא הוכח. הרגע ועשה כל פעילות כרגיל. קח אומפרדקס ללא חשש אך רק אם צריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן בעקבות נטילת אומפדקס
רות אורנבך09/04/2015שלום רב. מזה כחודש וחצי אני נוטלת אומפרדקס 20 מ"ג לאחר שהתלוננתי על צרבת וכאבי בטן. לפני כ-20 שנה טופלתי בלוסק לאחר דימום בקיבה בעקבות נטילה מופרזת של נורופן .עלי לציין כי המקרה לא חזר על עצמו. לאחרונה גילו לי בקע סרעפתי ואני סובלת מכאבים חדים בצד ימין בחלק העליון של הבטן מתחת לסרעפת. לפני ארבע שנים עברתי ניתוח להסרת כיס המרה. הרופאה המשפחתית רשמה לי אומפרדקס לטיפול נגד צרבת ונגד הכאבים שנגרמים בשל הבקע הסרעפתי. מאז נטילת התרופה הצרבת נעלמה אך הופיעו כאבי בטן קשים, גירוד בגוף וכאבים בחלק העליון ימני של הבטן הקרינים גם למתניים ולגב, שהם בלתי נסבלים. בעקבות תלונות אלו הרופאה המשפחתית הכפילה לי את המינון של האומפרדקס שרק הגביר את אותן התופעות שציינתי. ברצוני להפסיק את הטיפול באומפרדקס והאם ניתן לעשות זאת מיידית או בהדרגה. אודה לכם מאוד על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)