שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    עאיישה
    09/07/2013

יש לי עבר של עצירויות,התמכרות למשלשלים מזה 3 שנים,משלשלים כגון מיץ אלוורה,מיץ שזיפים 400 גרם,נרות גליצרין,נורמלקס ואחרים,משתמשת כל יום,לאחרונה התחלתי לעבור גמילה מהם ורציתי לשאול האם כדאי השנה לא לצום על מנת לתת למעיים להתאושש ולהסתגל למצב של חוסר שימוש במשלשלים?
    כרגע ירדתי בכמות לא חדלתי לחלוטין משימוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• גם אני אשמח לתשובה

עאיישה
    09/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    10/07/2013

אני חושב שניתן לצום אך מציע להשתמש בסיבים כגון konsylכאשר את פותחת את הצום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,סליחה אבל יש לי תוספת לשאלתי

עאיישה
    10/07/2013

אני מנסה שלא להשתמש במוצרים כמו קונסיל, שניה שעברה ובכלל למרות אכילה כמות גדולה מאוד של סיבים, מעל 3 ק"ג של ירקות וקילו של פירות הייתה לי בעיה של עצירות, וכל המוצרים כגון קונסיל ובן פייבר וכדומה משפיעים על הכיבה גם על ידי יצירת הסתגלות לכמות הגדולה של הסיבים, אני לא רוצה לחזור ללופ של כמויות גדולות של מרככי צואה או מצד שני מגדילי נפח, האם באמת הצום לא ישפיע על מצב פעילות המעיים?
    באסלאם אם יש חשש לפגיעה בבריאות זה חאראם(פשע נגד אללה) לצום ולכן אני רוצה להיות בבטחה שאני לא אגרום לעצמי להידרדרות במצב שוב גם כך יש לי הפרעות אכילה למיניהן
    רוב תודות וסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,סליחה אבל יש לי תוספת לשאלתי - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    12/07/2013

מאחר שיאת אוכלת במשך הערב במהלך הצום אני חוש שניתן לקבל מספיק סיבים.
    אבל אם את רואה אחרי כמה ימים שלא טוב לך אז כנראה לא כדי להמשיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו