שאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאה

שלום לפני כמה ימים שילשולים שפסקו ומאז כל מה שאני אוכל הבטן נפוחה וגרפסים בטעם של ביצים קשות מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאה

הוספת תגובה

• שאה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    14/07/2013

תופעות כאלה תתכנה לאחר שלשולים הייתי נמנע מאכילת יתר וממתין לשיפור . ניתן לקחת פרוביוטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בשלשולים וקשיי עיכול

שילה
    14/07/2013

אכילת בננות, אורז ומחית גזר יכול לעזור להקלה מיידית. לטיפול ממוקד יותר מומלץ לקחת תוספי תזונה טבעיים , לדוגמא נוסחת אסידופילוס מתקדמת של סולגאר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גיל, מה שאתה מתאר..

שלי
    16/07/2013

מעיד על כך שמערכת העיכול שלך מתקשה להתמודד עם משהו שתקף אותה כנראה... אם המערכת חלשה זה משהו שעלול לחזור על עצמו. הייתי ממליצה לקחת תוסף תזונה על בסיס קבוע שיכול לחזק את כלל המערכות בגוף ולהוסיף לו ויטמינים ומינרלים שהוא זקוק להם כמו למשל המולטי ויטמין מינרל של סולגאר. בכל מקרה כדי להתייעץ עם רופא או נטורופת בנושא...

תרגיש טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו