תשובת גסטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובת גסטרוסקופיה
    מרים
    24/03/2008

צוהרים טובים ,
    עברתי בדיקת גסטרוסקופיה בגלל הקאות והנה התשובה לך , ולכן אהיה מודה לך אם תוכל להספיר לי במילים פשוטות את הממצאים בבדיקה , ויום טוב
    ושט : נבדק לכל אורכו ונמצא תקין .
    קיבה : הקיבה נסגרה ובוצע תרגיל היפוך , רירית הקיבה פריכה , מדממת באופן ספונטני , אין כיבים .
    תריסריון : הבצל תקין
    הוראות ומעקב : ביקורת רופא מטפל + המשל נטילת לוסק 80 מ"ג ופומודין 40 מ"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובת גסטרוסקופיה

הוספת תגובה

• תשובת גסטרוסקופיה

ד''ר יעקב מאור
    24/03/2008

ניראה כי מדובר בדלקת קיבה - גסטריטיס הניגרמת על-פי-רוב מחיידק ההליקובקטר פילורי. לעיתים על-פי התרשמות הבודק יש צורך בנטילת ביופסיות מהקיבה לברר אפשרויות אחרות למראה כזה של רירית הקיבה. אני ממליץ כי תחזרי לגסטרואנטרולוג המטפל להמשך הבהרות. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

ארי
    27/03/2008

למה הכוונה שהקיבה מדממת באופן ספונטני ?! וממה זה יכול להיות חוץ מהחיידק ( כבר זה נשלל ) ותרופות לא לקחתי בחיי ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

ד"ר יעקב מאור
    28/03/2008

הייתי ממתין בסבלנות לתוצאות ביופסיה מרירית הקיבה או מבצע ביופסיות באם לא בוצעו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו