צרבות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבות קשות
    חמוטל
    03/08/2013

שלום רב,
    אני עם צרבות קשות כבר 10 חודשיים. לפני 7 חודשיים בוצעה גסטרוסקופיה-נשלל הליקובקטר נצפתה דלקת קלה. מונמטריה תחת 80 מ"ג נקסיום-הצביעה על ארועים רבים של תוכן חומצי חלש.
    אני עם 80 מ"ג נקסיום + 4-6 גבסיקון ביום ועדיין סובלת מטעם חומצי בפה, כאבים בחזה ובבליעה, גרפסים מרובים מאוד! בחילות! ומרגישה סימפטומים של צרבת...מה יהיה? האם זה לא שימוש עודף בתרופות? אני שוקלת לבצע את הניתוח נשבר לי. האם אני מתאימה? כל כמה זמן רצוי לבצע גסטרוסקופיה לשלול החמרה במצב הוושט.? בברכת תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרבות קשות

הוספת תגובה

• המשך

חמוטל
    03/08/2013

ניסתי את כל סוגי התרופות. לנטון-גרם לפריחה ולא עזר! קונטרלאק גרם לכאבי ראש עזים. ואומפרדקס שלא הזיז כלל....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבות קשות - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/08/2013

האם עשית בדיקת BRAVO או בדיקת PH והאם עשית מנומטריה (ארועים חומציים מתועדים דווקא בזו האחרונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו