אסון הפרוביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסון הפרוביוטיקה
    מיטל
    04/08/2013

לקחתי למשך חודש שלם בכל יום בבוקר כמוסה של פרוביוטיקה של סולגאר שנקראת "מולטי ביליון דופילוס מתקדמת" שמכילה 5 מיליארד חיידקים - וזה גרם לי לנזק עצום!!!

הפרוביוטיקה ניפחה לי את הבטן כמו בלון.
    הבטן שלי עכשיו תפוחה מאוד כמו שלא הייתה לי בחיים. היקף הבטן שלי הגיע ל-150 ס"מ!!!

מדוע החיידקים שבפרוביוטיקה ניפחו לי את הבטן?

הכמוסה מכילה ארבעה זנים של חיידקים : 1) ל.אסידופילוס, 2) ב.לקטיס, 3) ל.פאראקסי 4) ול.רמנוסוס (LGG), במינון של חמישה מיליארד חיידקים פעילים.

איזה חיידק מבין ה-4 גרם לי לנפיחות בבטן?

האם נגרם לי נזק בלתי הפיך?
    האם החיידקים הרסו לי את הבטן?
    איך אפשר להוריד את הנפיחות בבטן שגרמו לי החיידקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסון הפרוביוטיקה

הוספת תגובה

• אסון הפרוביוטיקה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    04/08/2013

לא מכיר קשר בין התלונות לבין פרוביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בפרוביוטיקה

solgar
    06/08/2013

שלום רב,
    לאחר שיחתנו איתך הבוקר ניתן לך הסבר על המוצר מולטי בליון דופילוס, פרוביוטיקה המכילה חיידקים טובים אשר תפקידם הוא דווקא למנוע ולטפל בבעיית חוסר איזון של מערכת העיכול, בין השאר.
    התופעה שחווית כנראה תגובה אישית שלך, הוצע לך לעשות אלמנציה ולבדוק האם התסמינים חוזרים על עצמם.
    במידה והתופעה נמשכת גם לאחר הפסקת המוצר אני ממליצה לך לגשת לרופא לבדוק את הנושא.

בברכת בריאות שלמה,
    אביבית צפריר
    נטורופתית צוות סולגאר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו