מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף בבקשהאירה08/08/2013
שלום רב,
אני בת 30 בריאה בדרך כלל, מאולם לא סבלתי מבעיות במע' העיכול.
סובלת מחרדות ולפני חודש הוחלף טיפול לפלוטין 20, אחרי שבוע העלו את המינון ל40 מ"ג.
שבוע אחרי שהעלו לי את המינון התחלתי לסבול מצרבות קשות ביותר המלוות בבחילות הקאות.
קיבלתי אומפרדקס שהקל על הצרבות. אך אחרי כמה ימים נתחילו כאבים אפיגסטרים עם בחילות והקאות.
הגעתי למיון ושם עברתי בירור מקיף שכלל: US בטן, רנטגן, סי טי בטן, ובליעת בריום לצורך שיקוף.
כל הבדיקות נמצאו תקינות חוץ מרפלוקס שהתגלה בבליעת בריום ולייקוציטוזיס בדם.
לפי הרופאים, עקב חומציות ורפלוקס, יש לי דלקת ברירית של הקיבה.
חשוב לציין שאני סובלת מחרדות בריאות, ונורא מפחדת שזה לא גידול בקיבה.
דר' לדרמן- רופא גסטרו שהייתי אצלו אחרי אישפוז, אמר שבעיקרון אין צורך בגסטרוסקופיה, אך הוא יבצע אותה רק כדי להריגע אותי שאין לי שום גידול.
אשמח אם תרגיעו אותי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה - תגובה
פרופ' דורון זמיר11/08/2013ד"רלדרמן שהוא גסטרואנטרולוג מצוין צודק לחלוטין. הסירי דאגה מלבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אירה14/08/2013תודה רבה על התשובה המהירה,
בנוסף היה לי כמה ימים שלשול ירוק. נכון להיום השלשול עבר אך הצואה עדיין בצבע ירקרק.+ ריר.
בבדיקת צואה נמצאו: ליקוציטים+
מוקוס+
עדיין מרגישה כאבי בטן אפיגסטריים+ בחילה ואובדן תאבון.
נורא מפחדת. בדיקות דם כולל תפקודי כבד+ כליות+ לבלב- תקינה חוץ מליקוציטוזיס קל.
רופא טוען שאין כרגע צורך בגסטרוסקופיה כי עברתי בליעת בריום תקינה חוץ מרפלוקס.
בנוסף מרגישה טעם מר בפה.+ גרפסים.
אני ממש לחוצה, רופא טוען שאין מדובר בשום גידול. ייתכן ומדובר במיצי מרה.
אשמח לחוות דעת מרגיעה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' דורון זמיר15/08/2013נשמע שעברת גסטרואנטריטיס זיהומית חולפת אולי של סלמונלה לפי צבע השלשול. מחלה החולפת בכמה ימים עם או ללא טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר בבקשה
אירה17/08/2013אני עדיין עם כאבים בקיבה קצת בחילות וחוסר תאבון.
מכיוון שהיני סובלת מחרדות, פשוט הרסתי את עצמי עם מחשבות על סרטן קיבה.
ולרוע המזל כל התסמינים שמתוארים באינטרנט מתאימים.
רופא משפחה מרגיע אותי, שאם היה גידול שכבר כואב, היו רואים אותו בשיקוף בריום.
אני צריכה לעבור גסטרוסקופיה בעוד יומיים ואני פשוט לא ישנה בלילות.
האם באמת בריום תורם במקרה כזה?
כמו כן עברתי גם סי טי בטן תקין.
US בטן תקין.
בליעת בריום תקין חוץ מרפלוקס.
ספירת דם עם ליקוציטוזיס קל.
כימיה של הדם תקינה.
האם אני יכולה להיות רגועה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)