חוקני אנטרקורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוקני אנטרקורט
    א
    11/08/2013

שלום רב,
    אני בן 61, סובל מקוליטיס כבר קרוב לעשור. קיבלתי טיפול של כדורי רפאסל וכן חוקני בטנזול (שזה הכי עוזר לי) אך החוקנים מעלים לי מאוד את הסוכר. הגסטרואנטרולוג שלי החליט להחל איתי בטיפול של חוקני אנטרוקורט. אני מטופל זה 5 ימים, עדיין יש לי בין 5-6 יציאות ביום ומעט דם בצואה. האם להמשיך עם זה או שמא לבקש חזרה חוקני בטנזול (אני נוטל גם כדורי אימוראן 100 מ"ג)? כעבור כמה זמן אמורה להיות השפעה עם החוקנים האלו (אנטרקורט)?
    האם לדעתך רצוי לקחת משהו אחר? האם חוקני רפאסל?

המליצו לי על זריקות יומירה ואני מסרב בשל תופעות הלוואי.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוקני אנטרקורט

הוספת תגובה

• חוקני אנטרקורט - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    15/08/2013

באופן כללי חוקני רפסל או פנטזה יעילים לא פחות ואולי יותר מחוקני בטנזול וודאי שאם פחותתופעות לוואי. כל זאת אם מדובר רק בפרוקטיטיס או פרוקטוסיגמואידיטיס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

א
    16/08/2013

אודה לתשובתך לגבי חוקני אנטרוקורט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו כן

א
    16/08/2013

המחלה פעילה עד 70 ס"מ, כך שאני לא בטוח האם זה עונה על ההסתייגות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו