מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בקיבה האומנם?מישהי19/08/2013
שלום רב
אני אישה בת 42 סבלתי פעמים רבות מחיידק הליקובטר ואפילו פעם אחת הוא היה ברמה כל כך גבוהה אך לא ידעו אישפזו אותי בטיפול נמרץ לב היות שהתסמינים דומים . כמובן שטופלתי שאנטיביוטיקה כרגע אני נורא סובלת מנפיחות גזים עצירות או ההיפך כמה פעמים ביום יציאות כל הבטן כואבת יש ימים שאני עולה 2 ק"ג ביום הקאות לא נהנת ממה שאוכלת עשיתי בדיקת גסטרו נמצאה דלקת נלקחה ביופסיה שיצאה תקינה אך הופנתי לCT בטן לא נמצא משהו חריג בקיבה אבל רופא גסטרו לא הזמין אותי שוב ורופא משפחה נתן לי רק אומפרדקס שלא עוזר בכלל כאביי הגזים מטריפים אותי גירוד בפי הטבעת הנפיחות וכשרואים אותי הכי מעצבן שאומרים איך שמנת מעצבןןןןןןןן
אנא עזרתכם האם נכון לקחת רק אומפרדקס שלא מועיל?
האם כדאי לעשות קולונוסקופיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בקיבה האומנם? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/08/2013קשה לת יעוץ רפואי דרך פורום אך לא נרה שיש קשר בכלל לחיידק הליקובקטר.
חצי מאוכלוסית העולם עם החיידק מרביתם ללא תלונות כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)