בעיות גזים ונפיחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות גזים ונפיחות
    חן
    22/08/2013

שלום,
    לאחרונה התחלתי לסבול מבעיות של גזים ונפיחות בבטן. הייתי סובלת מכאבי בטן מגיל מאוד קטן, עשיתי הרבה בדיקות במהלך השנים ולא גילינו כלום (חוץ מהעובדה שאני רגישה ללקטוז). הגענו למסקנה שכנראה יש לי תסמונת מעי רגיז. בכל מקרה לפני כמה חודשים עברתי לתזונה טבעונית וכאבי הבטן חלפו. הבעיה היא שהחלו לי ממש בעיות של גזים ונפיחות. לפני חצי שנה בערך גם לקחתי אנטיביוטיקה לחודשיים ומאז הבעיה רק החמירה. ניסיתי כל מיני תרופות שרופאים נתנו לי, עשיתי בדיקות וכלום לא עזר. אני לוקחת כדורים פרוביוטיים כבר כמה חודשים וזה עדיין לא הראה השפעה ניכרת. הבעיה הזאת ממש מציקה לי. מה יכול לעזור ולהועיל? אשמח לתשובה, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות גזים ונפיחות

הוספת תגובה

• בעיות גזים ונפיחות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    23/08/2013

יתכן צורה אחרת של מעי רגיז.
    קשה לאבחן בפורום ולכן מציע להתייעץ עם הרופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חן
    23/08/2013

כבר התייעצתי עם רופאים...
    השאלה אם אתה מכיר מקרים שבהם הייתה למטופלים בעיית גזים והצליחו לפתור אותה. אם כן באיזו דרך? למשל, שמעתי על התרופה גזים X (סימטיקון), האם היא נחשבת יעילה? האם יש טיפולים אחרים שנחשבים יעילים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו