גרפסים מרובים ללא הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרפסים מרובים ללא הפסקה
    oren
    23/08/2013

שלום רב,
    מזה כשנה אני סובל מגרפסים ללא הפסקה וצרבות, פניתי מספר פעמים לרופאת משפחה,
    קיבלתי ממנה טיפול לצרבת (כדורי אומפרדקס) בנוסף פניתי לגסטרואנתרולוג, שהמליץ על בדיקת גסטרוסקופיה.
    בבדיקה נתגלו שני ממצאים:
    1.יש לי בקע סערפתי גולש
    2.קיימת דלקת בוושט התחתונה
    ההגסטרואנטרולוג נתן טיפול כדורי נקסיום 40 מ"ג וקבענו תור לביקורת שכולל בדיקת גסטרוסקופיה,
    בבדיקה החוזרת נתגלה שאני סובל מתסומנת ברט,
    אני כרגע מטופל באומפרדקס 20mg פעמיים ביום, אך הגרפסים לא חולפים, אני אציין שאנני סובל מתחושת הצרבות יותר.
    לבעיית הגרפסים גם רופאת המשפחה וגם הגסטרונאטרולוג לא הציעו פתרון, אך זו בעייה מציקה ובהחלט לא נעים לשבת בחברת אנשים שכל כמה דקות יש גרפסים.
    זה קורה כמעט בכל שעות היום לפעמים יש כמה שעות עם הפסקה, לא בדקתי עם זה קשור למאכלים מסויימים, אבל בהחלט הפסקתי עם שתייה מוגזת לתקופה מסויימת אבל זה לא שינה את המצב.
    תודה מראש על כל פתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרפסים מרובים ללא הפסקה

הוספת תגובה

• גרפסים מרובים ללא הפסקה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    29/08/2013

הגיהוקים נלווים לרפלוקס ונובעים מבליעת אוויר, כדאי להמנע מעישון ומשקאות תוססים וסוגי מזון מסויימים ולאכול גם בגפך בפה סגור-זה יכול להועיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו