מחלות מעי דלקתיות אבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות מעי דלקתיות אבחון
    מאיה
    03/09/2013

שלום רב,א ני בת 18 . כמעט חודשיים סובלת מדימום כאשר אני מנסה לצאת בשירותים על נייר הטואלט - דם אדום טרי , עצירות , אם אני מצליחה לצאת ( בקושי רב מאוד ומאמץ ) הצואה מאוד רכה , לא כמו שהייתה בעבר כמו בוץ כזה , דבק אפשר להגיד, עם ריח רע, לעיתים לא יוצא כלום חוץ מהפרשות לבנות כאלה ריריות , מרגישה שלא התרוקנתי מספיק וכואבת לי הבטן כל הזמן וחשק להקיא וירד לי קצת התיאבון , גם בזמן שאני מנסה לצאת זה נורא קשה לי מהבחינה הזאת שכואבת הבטן ( לא שורף או משהו כזה חיצוני ).. הייתי בבדיקת פרוטקולוג ואובחן אצלי טחור פנימי - נשלחתי לבירור גסטרו ונשלחתי לבדיקות דם שונות , ספירת דם , תפקודי כבד. והכל יצא בגדר הנורמה ברוך השם, רופאת הגסטרו אמרה שכנראה לא יהיה מנוס מקולונוסקופיה ( לפני שהגיעו תוצאות בדיקת הדם...) השאלה אם כל בדיקות הדם תקינות מה זה אומר? שלא צריך את הקולונוסקופיה ? או שבעצם קשה לאבחן קוליטיס כיבית ( זה הכיוון שאליו האבחון נטה ) דרך בדיקות דם ... אני נורא נורא סובלת ממצבי . תודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות מעי דלקתיות אבחון

הוספת תגובה

• מחלות מעי דלקתיות אבחון - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    04/09/2013

הבדיקות דם לא מספיק רגישות לאבחן את המחלה.
    לכן צריך לעשות קולונוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו