מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת מאודעינת.כ27/03/2008
נאלצתי לקבל זריקת אנטי-טטנוס וכשהאחות הוציאה את החיסון מהמקרר היה מרוח דם על
דלת המקרר והאחות נגעה בדיוק שם ואח"כ הזריקה לי.
יש לציין ש-25-30 דקות לא היה אף אחד בחדר אחיות כך שהדם נמרח שם לפני פרק זמן
זה.
האם נדבקים כך בהפיטיטיס למיניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד
ד''ר יעקב מאור27/03/2008הפטיטיס B יכול להתקיים בכתם דם יבש על משטח עד לשבוע. הפטיטיס C מאוד רגיש ונהרס כמעט מיד. אבל, באם המזרק לא היה במגע עם הדם (אלא האחות בלבד) הסבירות להדבק בהפטיטיס B או C אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחיץ מה שאמרת
עינת .כ27/03/2008האחות נגעה בכתם הדם.הרכיבה את מחט המזרק על המזרק ואז הזריקה
לי.וזה בדיוק מה שאמרת שמסוכן אם נגעה במחט המזרק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלחיץ מה שאמרת
ד''ר יעקב מאור27/03/2008הסיכוי שהאחות תעביר במגע יד את הוירוס מכתם הדם אינו ממשי ובנוסף אני כמעט משוכנע שהאחות לא נגעה במחט עצמה לפני שהזריקה לך. לכן אני חוזר ואומר: הסיכוי להעברה בצורה כזו אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר מאור
עינת .כ27/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמחשבה שניה
שוש28/03/2008אולי המתנתי רק 15 דקות לאחות.(פשוט לא שמתי לב לשעון).
כלומר אולי הדם נמרח לפני 15 דקות.
גם אז התשובה שלילית לגבי הידבקות בהפיטיטיס למיניהם?
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמחשבה שניה
ד"ר יעקב מאור28/03/2008ברור לי שאת מוטרדת מהחשש להדבקה, אולם ספקולציות שונות לא משנות את הסבירות האפסית להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר.אבל...
שוש28/03/2008מדוע השם שלך נהפך מכחול לשחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר.אבל...
ד''ר יעקב מאור30/03/2008בעיה טכנית של המערכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)