מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת אי נוחות בגרוןאוריאן24/09/2013
שלום דוקטור אני בן 19
לפני כשבועיים היה לי כאבי בטן ושלשולים במשך יומיים . הכאבי בטן פסקו והשלשולים גם אך כרגע במשך כשבועיים ישלי תחושת אי נוחות ממשית בגרון כאילו תקוע לי שם משהו , יש לי גראפסים מרובים ותחושת הקאה כל הזמן.
בנוסף לכך יש לי כאבים קטנים באיזור הקיבה
ביצעתי בדיקה לחיידק הילקוטבור אך יצא שלילי.
על מה אתה ממליץ דוקטור אני מאוד מפחד דוגמא מסרטן או מכל דבר אחר קשה.
אשמח אם תעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת אי נוחות בגרון - תגובה
פרופ' דורון זמיר24/09/2013לך לבדיקת אא"ג הסר דאגה מלבך בינתיים קח אומפרדקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן24/09/2013האם הדבר אינו חמור דוקטור ?
מאוד מודה לך שאתה מרגיע אותי
אך על מה הדבר מעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן30/09/2013דוקטור הדבר טיפה חלף ..
על מה אתה ממליץ?
האם זה מעיד על דבר חמור ?
ישלי עדיין מעט בחילות ותחושת אי נוחות בגרון בעיקר גזים שעולים למעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן04/10/2013אשמח אם תענה לי דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוריאן09/10/2013לא עניתה לי דוקטור יש לציין כי הדבר חלף מעט אך עדיין מופיע
יש לציין שזה לא כל כך פוגע באיכות החיים
אך אני מרגיש כאילו האוכל תקוע בגרון ותחושת הקאה..
על מה הדבר מעיד.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' דורון זמיר10/10/2013כלל וכלל לא
אוריאן10/10/2013כלל וכלל לא מה דוקטור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בתפקודי כבד
ירדנה25/10/2014שלום בעקבות בדיקת דם באקראי היתגלה לקוי בתפקוד כבד האם זה כתוצאה מלקיחת כדורי אומפרדקס או שזה נוצר עם הגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)