הירשפרונג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הירשפרונג
    אני א.
    28/09/2013

שלום, בת 37 עם עבר קשה מאד ביציאות. נאמר לי תמיד שיש לי הירשפרונג, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כגון חוקן בריום, קולונוסקופיה, ביופסיה, בדיקה עם מצלמה ועוד בדיקות חודרניות. הרגשתי כל הילדות שרק עושים עליי ניסויים ותמיד נתנו לי רק משלשלים. היום שכבר נמאס לי מבטן תפוחה ענקית כשאני אישה רזה ומכל הכאבים ואי הנוחות החלטתי למרות הטראומות מהילדות לנסות ולגשת שוב למומחה גסטרו, ממה שקראתי באינטרנט, היום יילוד שמאובחן במחלה זו מיד ניגש לניתוח להסרת החלק הלא תקין. אינני מבינה מדוע לא עברתי זאת גם. מצפיה שלי בניירות הישנות בכולם כתוב "סיגמא מפותלת אך לא מורחבת" ללא ממצא. מה זה אומר? ובבדיקה אחת כתוב שיש לי 50 סמ נוספים מפותלים. ??? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הירשפרונג

הוספת תגובה

• המשך

אני א.
    28/09/2013

סיגמא מאורכת ומפותלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירשפרונג - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    29/09/2013

כדאילך לעשות בירור כמקובל במכון המתמחה בבירורי עצירות כמו אצל ד"ר בירגבל בשיבא. בכל מקרה ורק לאחר בירור ממושך קיימת אופציה של כריתה תת מלאה של המעי הגס אך זו אופציה חריגה ורק לאחר בירור מלא ושלילת סיבות פונקציונאליות כאנאיסמוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו