הכנה לקולונוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה לקולונוסקופיה
    מרב
    29/09/2013

בעוד שבוע וחצי יש לי בדיקת קולונוסקופיה. מניסיון העבר (עברתי בדיקה זו פעמיים) איני מסוגלת לשתות את החומר המשלשל ולכן אני מקבלת הכנה של דיאטה, כדורי לקסעדין וחוקנים בלבד. לא זוכרת בדיוק מה היה בפעם הקודמת אך הפעם ההכנה נראית לי קצת "קלה מידי' כי ההבדל בין ההכנה שלי להכנה הרגילה מסתכמת בהתחלת הדיאטה נטולת סיבים 5 ימים לפני הבדיקה (במקום 3) שימוש בחוקנים ביום שלפני הבדיקה ואילו כדורי הלקסעדין אני אמורה לקחת אך פחות מההכנה הרגילה! לי הרופא אמר לקחת 2 כדורים יומיים לפני הבדיקה ו 4 כדורים יום לפני הבדיקה (בד"כ מתחילים 2 כדורים כבר 3 ימים לפני הבדיקה)
    האם הכנה זו תספיק? יש לי זכרון מעומעם מהפעם הקודמת שבמשך 3 ימים ניזונתי רק מנוזלים ומאכלים לבנים רכים (כמו אשל, גלידה וניל..)
    אני בת 50 שוקלת 53 ק' גובה 1.55.
    אין לי שום בעיה אם דיאטה קשה לכמה ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה לקולונוסקופיה

הוספת תגובה

• הכנה לקולונוסקופיה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    29/09/2013

קרוב לוודאי שההכנה תספיק אך אם בעבר היתה בעיית תת הכנה הוסיפי עוד יום יומיים של דיאטה כמומלץ לפני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו