צהבת נגפת מסוג B ו C

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהבת נגפת מסוג B ו C
    אפרת
    05/10/2013

ביצעתי בדיקה לגלוי מחלות מין 7 שבועות לאחר המגע. התוצאות לצהבת נגיפית מסוג B ו C יצאו לשמחתי שליליות.
    ברצוני להבין האם ניתן להסתמך על תוצאה זו לאחר 7 שבועות מהמגע, האם די בכך או שמא עליי לבצע בדיקה חוזרת בכדי להבחין האם אכן איני נשאית למחלות אלו בוודאות.

אשמח לקבל מענה בהקדם בתודה מראש אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהבת נגפת מסוג B ו C

הוספת תגובה

• צהבת נגפת מסוג B ו C - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    05/10/2013

לגבי c התשובה היא שלילית אך לגבי b מציע בדיקה חוזרת בעוד 5 שבועות- אלה אם כן חוסנת ויש לך נוגדנים אשר נותנים הגנה-hbsab.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת הבהרה נוספת

אפרת
    06/10/2013

קודם תודה רבה על ההתייחסות.
    שאלה נוספת: מה הסיכוי להדבקה בצהבת נגיפית מסוג B?
    ומה הסיכוי שהתוצאה תהיה חיובית בבדיקה חוזרת? (אני לא מחוסנת).

לצערי הסיבה למין שאינו מוגן לא הייתה בחירה חופשית של ממש. מדובר בבן זוג שסמכתי עליו אך לצערי בגד בי ואיני מרגישה בטוחה כעת.

אני בתהליכי פוריות (ע"י בנק הזרע) להפסיק את התהליך?? יש סיבה לדאגה??

רופא המשפחה טען שבדיקה זו אמינה ואילו היה מחלה היה סימן כלשהו בגוף או בדם. לכן לא המליץ על בדיקה חוזרת.

אני עדיין לא רגועה. יכול להיות שזו סתם היסטריה. אבל לא מרגישה בטוחה.
    יותר ממה שאני מפחדת על עצמי אני דואגת להמשיך בהליכי הפוריות.
    להמשיך לחכות?? לא יודעת. בסוף השבוע יש לי תור להזרעה ואיני יודעת מה לעשות. מבולבלת ומפוחדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת הבהרה נוספת - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    10/10/2013

ניתן להדבק במגע מיני לא מוגן בהפטיטיס B באם אינך מחוסן וזה תלוי באינפקציוזיות החולה הרבה יותר בחולה פעיל עם רמת נגיף גבוהה וHBeAg

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו