מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהבת נגפת מסוג B ו Cאפרת05/10/2013
ביצעתי בדיקה לגלוי מחלות מין 7 שבועות לאחר המגע. התוצאות לצהבת נגיפית מסוג B ו C יצאו לשמחתי שליליות.
ברצוני להבין האם ניתן להסתמך על תוצאה זו לאחר 7 שבועות מהמגע, האם די בכך או שמא עליי לבצע בדיקה חוזרת בכדי להבחין האם אכן איני נשאית למחלות אלו בוודאות.
אשמח לקבל מענה בהקדם בתודה מראש אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת נגפת מסוג B ו C - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק05/10/2013לגבי c התשובה היא שלילית אך לגבי b מציע בדיקה חוזרת בעוד 5 שבועות- אלה אם כן חוסנת ויש לך נוגדנים אשר נותנים הגנה-hbsab.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת הבהרה נוספת
אפרת06/10/2013קודם תודה רבה על ההתייחסות.
שאלה נוספת: מה הסיכוי להדבקה בצהבת נגיפית מסוג B?
ומה הסיכוי שהתוצאה תהיה חיובית בבדיקה חוזרת? (אני לא מחוסנת).
לצערי הסיבה למין שאינו מוגן לא הייתה בחירה חופשית של ממש. מדובר בבן זוג שסמכתי עליו אך לצערי בגד בי ואיני מרגישה בטוחה כעת.
אני בתהליכי פוריות (ע"י בנק הזרע) להפסיק את התהליך?? יש סיבה לדאגה??
רופא המשפחה טען שבדיקה זו אמינה ואילו היה מחלה היה סימן כלשהו בגוף או בדם. לכן לא המליץ על בדיקה חוזרת.
אני עדיין לא רגועה. יכול להיות שזו סתם היסטריה. אבל לא מרגישה בטוחה.
יותר ממה שאני מפחדת על עצמי אני דואגת להמשיך בהליכי הפוריות.
להמשיך לחכות?? לא יודעת. בסוף השבוע יש לי תור להזרעה ואיני יודעת מה לעשות. מבולבלת ומפוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת הבהרה נוספת - תגובה
פרופ' דורון זמיר10/10/2013ניתן להדבק במגע מיני לא מוגן בהפטיטיס B באם אינך מחוסן וזה תלוי באינפקציוזיות החולה הרבה יותר בחולה פעיל עם רמת נגיף גבוהה וHBeAg
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)