אבן בדרכי מרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבן בדרכי מרה
    אירנה
    21/10/2013

אני סובלת כמה שנים מכאבים מאוד חזקים בבטן העליונה. לאחרונה רק לאחר שפניתי לרפואה הפרטית שלחו אותי ל- MRI וגילו אבן בגודל 3 מ"מ בדרכי מרה. (לפני כשמונה שנים עברתי ניתוח לכריתת כיס מרה בגלל אבנים ושנתיים לאחר הניתוח חזרו לי הכאבים ולמרות זאת רופאת הגסטרו שלי שיכנעה אותי שסך הכל מדובר בריפלוקס...).

עכשיו סוף סוף יודעים מה יש לי אבל אני נתקלת בזמני המתנה ארוכים. קיבלתי הפניה מקופת החולים שלי למכון גסטרו בבית חולים אבל הם לא יכולים להפנות אותי ישירות ל- ERCP להוצאת האבן, קודם אני צריכה לחכות שיראה אותי רופא ורק אח"כ יוכלו לתת לי הפניה ל- ERCP ושוב אני אצטרך לחכות חודשים..
    אני סובלת מכאבים מאוד חזקים בגלל האבן הזו, זה תוקף אותי בלי שום התרעה, בעבודה, בלימודים, בלילה, ביום וכו'.

אני כבר נואשת ולא יודעת מה לעשות! האם יש איזשהי דרך לקצר תהליכים?? אני לא יכולה ככה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבן בדרכי מרה

הוספת תגובה

• אבן בדרכי מרה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    23/10/2013

אין לי דרך לקצר ההמתנה נסי פרטי (יקר למדי) או במקום אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו