בעיות בקיבה. חייבת עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בקיבה. חייבת עזרה דחוף
    נטלי
    27/10/2013

שלום רב, אני חייבת עזרה דחוף מאוד.
    אני חיילת בצהל, מזה חמישה חודשים בערך אני מתלוננת על כאבי תופת בבטן.
    ישלי לחץ בחזה, קשיי נשימה, כאבי תופת לפני האכילה וגם אחרי האכילה. אני לא יכולה לאכול כמעט,מאוד כואב לי אחרי זה. היציאות שלי או רכות או שילשולים. ישלי צרבות כל הזמן ושורף לי בחזה. לפעמים מאוד מאוד קשה לי לנשום בגלל כאבים באיזור של הלב ולכיוון שמאל. כל מה שהצבא סיפק לי עד עכשיו זה רק אומפרדקס ועוד כלמיני כדורים להרגעת הבטן.
    אני כותבת את זה בדמעות, אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות. אני בסבל יומיומי. אני לא יכולה לאכול כבר כמה חודשים כי אני נמצאת בכאבים. אני לא ישנה כמעט כי לוקח לי שעות להרדם ואני גם קמה בלילה מכאבים. בשלושה ימים האחרונים הבטן שלי עבדה בלי לעצור. פשוט כל היום רטטה ועשתה רעשים וכאבה לי. היא לא נרגעה לרגע לא משנה מה עשיתי. פשוט שלושה ימים שהיא עבדה בלי מעצורים. כשאני הולכת לשירותים מאוד קשה לי ללחוץ, ישלי כאב עצום בבטן התחתונה כשאני בשירותים.
    אני חייבת עזרה, אני לא יודעת אם לפנות למיון בלי הפניה. אני לא יכולה להרשות לעצמי להוציא ככ הרבה כסף. ואני לא יודעת אם הסיבה שלי מספיק מוצדקת ללכת למיון.
    הרופאים ביחידה לא עושים כלום(ישלי עוד חודש רופא גסטרו.) והרופאים בביקורופא לא נותנים לי גימלים ושולחים אותי להתייסר בבסיס. במיוחד בגלל שכל האוכל שם שומני ומזיק לי.
    השאלה שלי, באילו תנאים המצב שלי מוצדק לא לשלם על המיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות בקיבה. חייבת עזרה דחוף - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    28/10/2013

לא משלמים למיון אם מתאשפזים ושיש הפניה של רופא .
    נראה לי שכדי להחזור לרופא של הבסיס ושל ביקור רופא (אולי עם ליווי הורים) ולבקש בדיקה נוספת וזירוז התור לגסטרו.
    קשה לי לומר יותר דרך פורום.
    תרגישי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

נטלי
    28/10/2013

למה המצב שלי לא דורש טיפול מהיר? הם מורחים אותי כבר כמה חודשים. ואני חוזרת אליהם כל שבוע כמעט. אין שום סיכוי שהרופא בביקורופא יתן לי הפניה למיון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו