בדיקות חריגות וצרבת .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות חריגות וצרבת .
    לוטן
    22/11/2013

שלום,
    יש לי שתי שאלות שאלה אחת בנושא הכבד,והשנייה בקשר לגסטרו.
    אני בת 20 וסובלת מהפרעות אכילה ,בעבר באנורקסדיה [תת משקל חמור] ועכשיו בולמיה [עד חמש הקאות יזומות ביום ],כמובן שאיני כבר בתת משקל להיפך ,אני בעודף,הרופאה שלי שלחה אותי לרופאת גסטרואנטרולוגיה ,עקב צרבות קשות מאוד שאני סובלת מהן בכל שעות היום ....יש לי תור רק בעוד שבוע ובינתיים הצרבות רק מתגברות ומתגברות ,מה אני יכולה לעשות בנידון?וממה זה נובע ?
    שאלתי השנייה קשורה לכבד ,ולתפקודיו ...
    ממאי 2012 [שנה שעברה]ניסיתי להתאבד שש פעמים ע"י בליעת כדורים ,איני זוכרת בידיוק אילו כדורים לקחתי כי עירבבתי בכל הפעמים 150 כדורים .בניסיון האחרון בלעתי 95 כדורי אקמול ,המקרה האחרון התרחש ביוני השנה .אשפזו אותי עם חשש כבד ,בכבד, אך עשו לי בדיקות ומעקבים בבית החולים ואמרו לי שהכל תקין ,אך יכולה להיות פגיעה בכבד מאוחר יותר . אני לוקחת טיפול תרופתי קבוע של לוריוון ,טריגיטול ,אסטו ובונדורמין[כדור שינה]
    בשבוע שעבר עשיתי בדיקות דם ,וכשהגיעו התוצאות הרופאת משפחה שלי התקשרה אליי ואמרה לי שמשהו אחד [מלבד אנמיה ]יצא לא תקין ,והיא אמרה לי שאלו תפקודי הכבד .נכנסתי בעצמי לבדיקות ועיינתי .
    ערכי ה-alt גבוהים מהרגיל ,הנורל הגבוה אמור להיום 30 ,ולי יש 82 .
    הרוםאה מהר נתנה לי הפנייה דחופה לאותה רופאת הגסטרו שמומחית גם לכבד ,וכמו כן התור שלי ב-2.12.
    האם ייתכן שאכן יש לי פגיעה בכבד עקב הניסיונות הניסיונות האובדניים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות חריגות וצרבת .

הוספת תגובה

• בדיקות חריגות וצרבת . - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    24/11/2013

הצרבת כנראה משני להקאות של בולימיה ומציע בינתיים טיפול עם כדור שמקטין הפרתחומצה כגון אומפרדקס.
    ההפרעה באנזימי הכבד יכול להיות מכבד שומני משני להפרעת אכילה ומהרופות שאת לוקחת.
    אך לא מאקאמול- זה גורם להרס עדיר של הכבד כמה ימים לאחר הנטילה (אם לא מקבלים טיפול) ולא למחלה כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו