מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר יעקב מאורנתנאלה31/03/2008
ד"ר מאור שלום,
מקריאת הפרופיל בראש הדף אני מבינה שאתה מתעסק עם חולי המופיליה שנדבק'ו בהפטיטיס C, מן הסתם במהלך עירוי דם לפני שנים.
במה שונים הטיפולים בחולים אלה מחולים אחרים שסובלים מצהבת C?
בעלי סובל מהמופיליה ונדבק בצהבת C כאשר היה צעיר.
הוא בריא באופן כללי. לאחרונה תפקודי הכבד שלו עלו. הוא נבדק ע"י הרופאה הקבועה שלו בהדסה ע"כ אך אני מוכרחה להודות שאינני מרוצה. היא לא מחדשת לנו דבר, העתיד שהיא מנסה להראות לנו הוא תמיד ורוד.
אני לא אישה פסיבית אך אני מציאותית ואני רוצה לדעת את האמת. לא היו לה תשובות לגבי תפקודי הכבד ומדוע עלו באופן קיצוני. לא ביקשה שיעשה כל בירור נוסף. רק טענה שזה נורמלי למצבו ואני לא מסתפקת בכך. מה זה נורמלי? עד שלא יגיע למצב של סרטן בכבד לא נעשה דבר? שאלתי אותה על טיפולים חדשים, מחקרים חדשים ולא היה לה דבר לחדש.
אני מחפשת מישהו שיוכל לעזור לי קצת להבין מול מה אני עומדת. אני מוכנה להתמודד ואני רק צריכה שמישהו יתן לי את הכלים. אני רק צריכה קצת יותר מידע. אני לא מוכנה שבעלי יהיה בידיים לא טובות. אני רוצה את הטוב ביותר בשבילו.
אני לא מהעיר בה אתה מקבל ולא מפריע לי לנסוע עד לשם ולפגוש אותך. אני רק צריכה לדעת האם יש טעם. כאשר קראתי שאתה עובד מול חולי המופיליה זה עודד אותי.
האם נוכל לפגוש אותך? האם יש לך משהו לחדש לנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המופיליה
ד''ר יעקב מאור31/03/2008אני מטפל בחולי ההמופיליה החל משנת 2000. תוך תקופה זו רכשתי ניסיון בהערכת חומרת המחלה בעזרת מדדים בלתי פולשניים שאינם דורשים ביופסיה ועל-פי זאת החלטה על הטיפול. במהלך הטיפול בחולים רכשתי גם ניסיון במעקב אחרי תופעות יחודיות המופיעות אצל חולי ההמופיליה כגון נטית יתר לפתח אנמיה.
אני מקבל להערכה וטיפול חולי המופיליה שלקו בהפטיטיס C במסגרת המרכז הארצי להמופיליה בימי ד' בבוקר בין השעות 8-10. יש לקבוע תור דרך מזכירות המרכז להמופיליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)