עזרה דחופה צרבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה צרבות
    מיטל
    30/11/2013

שלום,
    לפני 8 חודשים עקב צרבות חזקות שתקפו אוצי עשיתי בדיקת נשיפה ויצא תשובה חיובית להליקובקטר, טופלתי במוקספן,קארין, ואומפרדקס.
    עבר, נגמר הטעות שלא עשיתי בשיקת נשיפה חוזרת לווידוי. לפני כמה ימים שוב חזרו הצרבות אבל הפעם בעוצמה חזקה, נשלחתי שוב לבדיקת נשיפה, טרם התקבלו התשובות. הצרבות היו כל כך חזקות שהגעתע למיון מרוב שרפה. טופלתי שם ונשלחתי הביתה עם טיפול של אופמדקס 40 מל פעמים ביום. מאז יש הקלה משמעותית בצרבות רק שתופעולת הלוואי ממש קשות לי, סחרחורות, בחילות, ערפול...
    האם זה הגיוני, גם מבחינת תופעות הלוואי וגם שהחיידק חזר כל כך מהר. אני בחרדה קשה שאולי זה משהו רציני יותר, הדבר לא נותן לי מנוח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה צרבות

הוספת תגובה

• עזרה דחופה צרבות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    30/11/2013

לא בטוח בכלל שיש קשר להליקובקטר- יתכן גם מגן מפני צרבת.
    אומפרדקס יעזור עם התלונות ומציע להמשיך.
    רוב הסיכוי שהטיפול הראשוני לא עזר- זיהום חוזר עם הליקובקטר נדיר במבוגרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרבת המשך

מיטל
    30/11/2013

תודה על התגובה.
    ראשית אני בת כ 34.
    האם צרבות כל כך חזקות, ושורפות מעידות על משהו "לא טוב" אני כל כך מפחדתת, חוששת, וחרדה דבר המעצים את הכאב נראה לי.
    אני מפחדת שלא מפספסים משהו רציני יותר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו