קרוהן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוהן
    אלון
    04/12/2013

היי אני בן 36 וחולה קרוהן 20 שנים ,בעברי (שנת 97) מחלה סוערת עם ניתוח כפול (סטומה שנסגרה ) מאז הכל בסדר ללא דלקת וללא התקפים. בשנת 2006 התחלתי טיפול של פורינטול ולאחרונה הפסקתי אותו בגלל עליה בתפקודי כבד ,היום אני ללא תרופות . שאלותיי הם : 1. מבחינה סטטיסטית מה הסיכוי שהמחלה תחזור בצורה חריפה? 2. אני עושה שבוע הבא קולונוסקופיה ״לבדיקת הרירית״, מה זאת אומרת? לוקחים ביופסיה? 3. מה הסיכוי שימצאו לי פוליפים ? ( אני מאוד חושש) האם זה שהדלקת אצלי לא פעילה זה לטובתי ? ובנוסף אני מעשן ובשלבי הפסקה ,אלכוהול לא שותה בכלל - סליחה ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרוהן

הוספת תגובה

• קרוהן - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/12/2013

לפי התיאור סביר שהמחלה תתבטא שוב. הקולונוסקופיה לבדיקת פעילות המחלה במעי הגס ובאיליום הסופי. אין לך מה לחשוש מפוליפים כדאי לך להפסיק לעשן עם קרוהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא לחשוש מפוליפים ?

אלון
    04/12/2013

בגלל הגיל? בגלל שאין דלקת פעילה או סיפור משפחתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא לחשוש מפוליפים ? - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    04/12/2013

בגלל גילך הצעיר, אמנם יש בקוהן יותר גידולי מעי אך לא בפרופורציות של קוליטיס אולצרטיבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה קוליטיס אלצורטיבית? לי קרוהן

אלון
    04/12/2013

סליחה שאני משגע אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו