מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטה בכבד עם מחיצהמ4031/12/2013
שלום רב,
אני כבן 44 בריא בדרך כלל. בחצי שנה האחרונה הקאות ובחילות צרבות וקיא צהוב לא ברור. מעשן 10 סיגריות ליום בערך...לא מעשן כבד.
בU.S בטן עליונה ציסטה עם מחיצה בקוטר 19 מ"מ באונה שמאלית של הכבד.
ציסטה פשוטה בכליה 35 מ"מ כליה שמאל.
שאלתי היא: האם המחיצה בכבד מדאיגה? הסבירו לי שברגע שיש מחיצה זה לא טוב מאחר וזה יכול להוות גידול ממאיר בהמשך. הא יש דרכים להסרת המחיצה , וממה זה קרה הציסטה עם מחיצה? אני לא נוהג לשתות אלכוהול או משהו מסוכן...מלבד העישון.
כדאי לעשות תהליך גמילה מהעישון בשל הציסטה או שעישון הוא לא הגורם פה?
אודה להיענותכם.....כבר בלחץ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בכבד עם מחיצה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק05/01/2014ציסטה עם מחיצה יכול להיות ביטוי למחלה פאראזיטית בשם echinococcus.
זה לא גידול וניתן לטפל.
מציע ביקורת אצל רופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה בכבד
חנהj-n@hotmai21/09/2014שלום ד״ר,
באלטראסאונד כבד יש ממצא של ציסטה בגודל 0.58
עם מחיצה האם היא מסוכנת והאם אפשר
לטפל בה .
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)