גרעפסים ללא הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרעפסים ללא הפסקה
    פיני
    12/01/2014

שלום, אני בן 25. פני כשנה וחצי עברתי בדיקת גסטרוסקופיה בשל התלוננות על צרבות וכאבים באזור הקיבה.
    מייד לאחר שחזרתי הביתה מהבדיקה התחילו לי גרעפסים ללא הפסקה, מרגיש אותם תמיד בגרון גם כשמנסה להמנע מלעשות אותם.
    יש לציין כי לא סבלתי מכך לפני בדיקת הגסטרוסקופיה והדבר התחיל מייד לאחר שחזרתי הביתה.
    הדבר פוגע מאוד בשגרת היום יום שלי, אשמח לדעת האם התופעה יכולה לנבוע מבדיקת הגסטרוסקופיה (נזק שיכל להגרם לי כתוצאה מהבדיקה) ובכלל, מה אפשר לעשות?

תודה רבה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרעפסים ללא הפסקה

הוספת תגובה

• אוסיף ואציין

פיני
    12/01/2014

אוסיף ואציין כי תוצאות בדיקת הגסטרו היו תקינות, וכיום אני כמעט שלא סובל מצרבות וכאבים, אך הגרעפסים לא פוחתים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרעפסים ללא הפסקה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    19/01/2014

תופעה אופינית לרפלוקס טיפול באומפרדקס ודומיויכול לעזור ייעוץ דיאטנית והמנעות ממשקאות תוססים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו