כחכוח גרוני שמחמיר בשעות הערב-לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כחכוח גרוני שמחמיר בשעות הערב-לילה
    אתי
    22/01/2014

שלום,

אני בת 38, סובלת מריפלוקס בשנתיים האחרונות בהתחלה טופלתי עם נקסיום 80 מ"ג במשך חודשיים (לאחר שניסיתי אומפרדקס וקונטרולוק) ברגע שחשתי הטבה הורדתי מינון ל40.וכעבור תקופה הפסקתי לגמריי כי הרגשתי טוב
    לפני כחודש ימים, התחיל כחכוח גרוני בלתי פוסק התחלתי שוב עם הנקסיום במינון מקסימלי אבל לצערי מרגישה כאילו נחנקת וצריכה לכחכח כל הזמן.(יש לציין שהמצב מחריף בשעות הערב)
    אשמח לשמוע ממך מה ניתן עוד לעשות האם זה קשור לריפלוקס או שמא אלרגייה אסטמה המצב הזה ממש מייאש ומטריד...
    רופא גסטרו נתן לי הפנייה לבדיקת מונומטריה אך אני חרדתית וחוששץ שלא אעמוד בבדיקה הנ"ל האם יש בדיקה אחרת שיכולה להחליף את בדיקת ניטור החומציית?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כחכוח גרוני שמחמיר בשעות הערב-לילה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    24/01/2014

סביר שקשור לרפלוקס וכדאית התרשמות רופא אא"ג לראות שינויי רפלוקס בגרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

אתי
    24/01/2014

הי,
    האם יש בדיקה שיכולה להחליף את בדיקת המונומטריה?
    לא השבת לי על כך,
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו