מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליקובקטר ורפלוקסSharon24/01/2014
שלום רב,
אני בן 30 ללא מחלות ולא נוטל תרופות בריא בדרך כלל וסובל מתסמינים של מעי רגיז, רפלוקס ומתחושות לא טובות בעיקר אחרי אכילה.
תחושות כמו נטייה להזעה בקלות, תחושת אי רוגע והחמרה בנזלת אלרגית ובאלרגיה של לחמית העין שכאמור התסמינים מוחמרים בעיקר לאחר אכילה.
לפני כשנתיים נמצא אצלי חיידק הליקובקטר פילורי וטופלתי בטיפול קו ראשון המקובל אך שביצעתי בדיקת נשיפה לפני כחודשיים שוב נמצא אצלי החיידק ונראה שהטיפול שקיבלתי שכלל אנטיביוטיקה ועוד כמה תרופות למשך 14 יום לא עזר.
רופא גסטרו שלח אותי למספר בדיקות דם בהם צליאק סקרין ורגישות ללקטוז והמליץ על טיפול של אומפרדקס פעמיים ביום ולאחר חודשיים כדור אחד של נקסיום ביום.
כשביקשתי לטפל בחיידק הוצע לי טיפול טבניק יחד עם מוקסיפן ועוד כדור שלא זוכר את שמו למשך 10 ימים.
כשחזרתי עם זה לרופא משפחה רופא המשפחה המליץ לי לא לקחת את הטיפול למשך 10 יום בגלל שזה לא מומלץ והעדיף לי להישאר עם החיידק ועוד אמר שתרופת טבניק לא בסל ועולה כמה מאות שקלים.
שאלתי היא האם מומלץ לי לוותר על הטיפול להכחדת החיידק או שלא?
האם יש קשר בין הליקובקטר פילורי לבין רפלוקס (תחושת שריפה באזור החזה לאחר אכילה כשאני בשכיבה) שממנו אני סובל ושמפריע לי מאוד?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר ורפלוקס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/01/2014אין התויה ברורה במקרה שלך לטיפול נגד החיידק.
יש גם מפר עבודות שהחיידק מגן פני רפלוקס כך שאני תומך בעמדת הרופא המשפחה.
אין הסכמה בין כל הרופאים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)